Lasse Granqvist

Sportkommentator.

Sportkommentator.

Fotbollsåret 2020 ”Han kan vinna guldbollen - igen”

I kväll hyllas fotbollsstjärnorna när Fotbollsgalan blir fotbollsåret 2020 - detta mycket speciella år. "Blir inte så mycket gala, men alla föreningar och spelare ska hyllas" säger Frida Nordstrand som tillsammans med Lasse Granqvist leder den lite annorlunda galan.

Lars-Åke Lagrell har avlidit – blev 80 år

Fotbollsprofilen Lars-Åke Lagrell har avlidit efter en tids sjukdom. Lars-Åke Lagrell var mest känd som ordförande i Svenska Fotbollförbundet mellan åren 1991 och 2012. Han har varit i Fotbollförbundets tjänst i decennier, säger fotbollskommentator Lasse Granqvist.

SHL-PREMIÄR: De här tror experterna vinner SM-guld

Det är dags för SHL-premiär. Matcherna kommer inledningsvis spelas inför tomma läktare, men efter sex månaders uppehåll bubblar det i arenorna ändå. Lasse Granqvist och Niklas Wikegård är med i studion. De tar ut guldkandidater, utmanare, floppar och bästa juniorer.

Så storsatsar TV4 på Fotbolls-EM

Fotbollsfesten närmar sig, Lasse Granqvist och Anna Brolin avslöjar allt du behöver veta om TV4:s EM-sommar. Men det finns även en rädsla för terrordåd ska ske. Hör om TV4:s beredskap för det egna teamet på plats.

Här är TV4:s hockey-VM-trupp

TV4 mönstrar ett dream team för att bevaka VM: Peter Jihde, Niklas Wikegård, Lasse Granqvist, Leif Boork, Robert Perlskog, Suzanne Sjögren och Marika Eriksson är några av de profiler som tar hand om sändningarna.