Extern länk
Början på sidans innehåll

Leif i Spanien

Avokadobonden Leif söker kärleken i Bonde söker fru - Jorden runt 2020.

Avokadobonden Leif söker kärleken i Bonde söker fru - Jorden runt 2020.

Trailer: Bonde söker fru - Jorden runt

30 sek

Från Moçambique till Australien – Bonde söker fru åker jorden runt för ett storslaget kärleksäventyr. Följ svenska singelbönder som lever och arbetar utomlands samtidigt som de drömmer om att träffa den stora kärleken. Premiär 3 mars 2020.

Presentation av Leif i Spanien

9 min 35 sek

Efter att ha förlorat sin fru i cancer för åtta år sedan är Leif nu redo att gå vidare och drömmer om någon att dela sitt liv med. Leif är en pigg och energisk 69-åring som är full av livsglädje. Han älskar att laga mat, snickra och påta i trädgården och favoritårstiden på gården är januari och februari då det skördas tonvis med avokado.

Att vara kär är den bästa känslan i hela världen enligt Leif, och han tror att åldern inte spelar någon roll när det kommer till kärlek – känslan är densamma vare sig man är ung eller gammal. Han är pirrig och hoppfull inför att träffa en ny kärlek.

Det här är utlandsbonden Leif

1 min

Leif, 69 år, är änkemannen och familjefadern som drömmer om någon att dela livet med. Han är full av sprudlande härlig energi och älskar att laga mat, snickra och påta i trädgården. Favoritårstiden på gården är januari och februari då det skördas tonvis med avokado. Han beskriver att vara kär som den bästa känslan i världen och han längtar efter att få känna den igen! Läs mer om Leif på tv4.se.