Lisa Engh

Banan till lunch?

"FREEZE" och in kommer ett oväntat besök i Big Brother huset.

FREEZE FÖR TREDJE GÅNGEN

Deltagarna i Big Brother har "krig" med varandra och då passar Big Brother på att köra en freeze. Men Sami tror inte på Releasen.

"FREEEEZE!"

Först Partysvinet, vad kommer in här näst?

PARTYSVINET OCH FREEZE

Första freezen och det kommer in en oväntad gäst i Big Brother Sverige

Jasmine och Mergim om vad de inte gillar med Amilia

Jasmine Armstrong tycker att Amilia Stapelfeldt är falsk, Mergim Feka säger att hon sjunkit i hans ögon och att han inte tycker om med Amilia är att hon pratar med kamerorna i Big Brother Sverigt.

"Sami skiter i Glasman, sin bästa vän här inne, för att Jocke är här"

Jasmine Armstrong, Lisa Engh, Alex Manzizila och Mergim Feka har flyttat in i det lilla Big Brother Sverige-huset och får möjl.ghet att övervaka de andra deltgarna. De är kritiska till hur Sami Jakobsson inte umgåtts så mycket med Daniel Glasman under det dygn som Joakim Lundell varit i huset.

Här går turkosa laget in i "Lilla Big Brother"

Big Brother Sverige - Tittarna har röstat och valt att det turkosa laget, alltså Alex Manzizila, Jasmine Armstrong, Lisa Engh och Mergim Feka, ska flytta in i "Lilla BB".

" Jag har inte varit med i studio paradise"

Lisa var helt hundra på att hon skulle bli utröstad, så chocken blir stor när besked kommer att folket röstat att hon ska stanna en vecka till i Big Brother Sverige.

"This is the moment"

Här drar Big Brother igång BB-låten och det höjer upp stämningen i huset.

Glädje när musikvideo ska spelas in

Deltagarna i Big Brother Sverige ska spela in en musikvideo till den officella Big Brother-låten "This is the moment" med STRLGHT.