Lotta Engberg

Lotta Engberg är en svensk sångerska och programledare. Hon har bland annat varit programledare för Melodifestivalen, Kär och galen och Bingolotto. Hon leder allsång på Lotta på Liseberg och har varit lagledare för Team Lotta i Körslaget och 2008-2011, 2014 deltog hon i Let's Dance.

Här blir Jenny grundlurad i direktsändning!

Lotta Engberg och Stefan Odelberg är de två nya programledarna för Bingolotto, som har premiär imorgon. I Nyhetsmorgon blir det prat om programmet, Lottas sommar med Dr Mikael och dessutom lite tricks och trollerier från Stefan – som grundlurar Jenny.

Det här händer under Lotta på Liseberg 10 augusti

Det har blivit dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. För att sätta extra guldkant på kvällen har Lotta bjudit in Måns Zelmerlöw, Wiktoria, Per Andersson, Liamoo, Jill Johnson och Robin Stjernberg.

Medley med Hasse Andersson & Lotta

Hasse Andersson och Lotta kör ett medley med låtarna ”Kär och galen”, ”Skomakaren Anton”, ”Gifta sig i jeans”, ”Arrendatorns klagan”, ”Åh vad jag älskade dig just då” och ”Änglahund”.

Det här händer under Lotta på Liseberg den 20 juli

Lotta står åter redo för att bjuda upp till allsång.För att sätta lite extra guldkant på kvällen har hon bjudit in Robin Bengtsson, Linnea Henriksson, Smith & Thell, Katrin Sundberg och Isaac And The Soul Company.

Backstreet Boys-medley i Lotta på Liseberg

Arvingarna, Dolly Style, Sonja Aldén, Uno Svenningsson och Lotta Engberg sjunger några utav Backstreet Boys bästa hits i Lotta på Liseberg 2020.