Extern länk
Början på sidans innehåll

Luigi i Italien

Vinbonden Luigi bor i Piemonte och söker kärleken i Bonde söker fru - Jorden runt 2020.

Vinbonden Luigi bor i Piemonte och söker kärleken i Bonde söker fru - Jorden runt 2020.

Linda ringer Luigi - nu ska han dejta på egen hand

4 min 10 sek

Under hösten presenterades italienska vinbonden Luigi som en av de kärlekssökande bönderna i Bonde söker fru - Jorden runt. Han har nu fått breven som skickats till honom och han ska börja dejta på egen hand.

Presentation av Luigi i Italien

9 min 38 sek

Luigi är född och uppvuxen i Italien, men pratar bra svenska tack vare sin svenska mamma. Han har en enorm kärlek till Sverige och svensk kultur vilket syns i form av en hel del svenska influenser på hans gård.

På fritiden tar Luigi han gärna en cykeltur på den italienska landsbygden, målar tavlor och lyssnar på musik. Utöver detta gillar han att äta mat och dricka gott vin i sällskap med sina vänner. Luigi är nu redo att hitta kärlek i en svensk kvinna som gärna får dela hans intressen, men som även har sina egna.

Det här är utlandsbonden Luigi

1 min 1 sek

Italienska Luigi är 46 år och redo att träffa sin stora kärlek – och helst ska hon vara svensk! Han är född och uppvuxen i Italien men pratar svenska tack vare sin mamma. Dessutom har han en enorm kärlek till svensk kultur, vilket syns i form av en hel del svenska influenser på hans gård. Han söker en kvinna som gärna får dela hans intressen för vin och god mat. Läs mer om Luigi på tv4.se.