Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw är sångare som blev känd efter att ha kommit femma i Idol 2005. Han vann Let´s dance 2006 och har både deltagit och programlett Melodifestivalen. Måns Zelmerlöw är programledare för Allsång på Skansen.

Artiklar

Måns Zelmerlöw ställer in Idol-rep på grund av sjukdom

Sveriges hjälte ställer in repetitionerna inför gästspelet i Idol 2016 då han drabbats av influensa, även Rebecka Karlsson och Oskar Häggström känner att...

Sveriges hjälte ställer in repetitionerna inför gästspelet i Idol 2016 då han drabbats av influensa, även Rebecka Karlsson och Oskar Häggström känner att energin sinat.

Fredagen den 25 november gästspelar Måns Zelmelöw Idol 2016 då topp 4 ska tolka varsin låt av honom, men allt gick inte helt enligt planerna. Efter 72 timmar i Kina reste Zelmerlöw direkt till Stockholm för att coacha Idolerna i måndags men det hektiska schemat har gjort sitt. Influensan är framme och Zelmerlöw har legat sängliggande sedan i tisdags i hög feber. För att samla så mycket kraft som möjligt valde Måns att ställa in repetitionerna under torsdagen.

Måns Zelmerlöw är dock inte den enda som är sjuk utan flera av Idolerna har drabbats av förkylning och feber.

– När jag vaknade i lördags kunde jag knappt prata, men efter sömn och vila mår jag mycket bättre men jag är fortfarande orolig för att rösten ska hålla, säger Rebecka Karlsson

För Oskar Häggström är situationen värre. 

– Febern bryr jag mig inte så mycket om, jag kan stå på scenen ändå, det är halsen jag är rädd för då det påverkar min sång, säger Oskar och fortsätter:

– När man är sjuk får man en dålig mental inställning men jag ska försöka jobba upp det, sova tidigt i natt och göra det bästa av situationen.