Maja Ivarsson

Maja Ivarsson är sångerska i rockbandet The Sounds. Hon deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Så mycket bättre-artisternas alla tolkningar med Olle Ljungström

Magnus Ugglas version av Jag och min far var den mest spelade tolkningen i Så mycket bättre 2012. Andra som sjöng Olle Ljungströms låtar det året var Maja Ivarsson, Pugh Rogefeldt, Darin, Miss Li och Sylvia Vrethammar. Se samtliga framföras här.

"Hur var det mellan Maja och Darin?"

Att det var bra vibrationer mellan Maja Ivarsson och Darin Zanyar under veckan i Så mycket bättre blev ganska tydligt under de sista avsnitten. När ämnet kommer på tal under återträffen blir stämningen runt bordet en aning generad...

Maja och Magnus om Jag och min far

Magnus Ugglas tolkning av Olle Ljungströms Jag och min far blev den mest hyllade versionen ur årets Så mycket bättre och medförde också det mest känsloladdade ögonblicket under säsongen. Maja Ivarsson berättar varför låten griper henne så starkt, och Magnus Uggla berättar om reaktionerna han fått.

Darin & Maja - Want ya

Darins dag i Så mycket bättre avslutades med att Darin och Maja sjöng duett i Want ya.

Maja Ivarsson - Want ya

Maja Ivarsson bjuder på en rockig version av Darins låt Want ya i Så mycket bättre.

Maja Ivarsson om Darin och troschocker

Så mycket bättre-aktuella Maja Ivarsson har en framgångsrik karriär som sångare i bandet The Sounds, och vid sidan om det designar hon t-shirtar. I Nyhetsmorgon söndag berättar hon om sin smygförälskelse till Darin och om hennes ständiga troschocker på scen.

Maja Ivarsson om festandet och drogerna

För Maja Ivarsson innebar genombrottet med The Sounds också droger och ett intensivt festande. Under sin lunch berättade Maja om hur hon till sist insåg att hon behövde hjälp och lades in på rehabilitering.

Maja Ivarsson om sin bråkiga uppväxt

Under sin middag i Så mycket bättre berättade Maja Ivarsson bland annat om sin biologiska far som söp ihjäl sig, och om styvpappan som slog henne.

Maja Ivarssons dag i Så mycket bättre

I avsnitt 6 av Så mycket bättre är det The Sounds-sångerskan Maja Ivarsson som står i centrum. Kolla in en kort presentation av henne.

Maja Ivarsson - Sommartid

Maja Ivarsson sjunger sin gungande tolkning av Magnus Ugglas låt Sommartid i Så mycket bättre.

Miss Li ordnar introtävling i fårhagen

Miss Lis eftermiddagsaktivitet i Så mycket bättre blir en picknick i en närbelägen fårhage där det vankas fika och introtävling. "Jag tror det hade varit bättre att göra det när vi hade fått smaka lite starkt", konstaterar Magnus Uggla. På gitarr: Så mycket bättre-bandets kapellmästare Stefan Olsson.

Maja Ivarsson - Dancing the whole way home

Maja Ivarsson rockar loss ordentligt i tredje avsnittet av Så mycket bättre med sin egen version av Miss Lis låt Dancing the whole way home.

Magnus Uggla - Jag och min far

Knappt ett öga är torrt runt middagsbordet i Så mycket bättre när Magnus Uggla framför sin personliga och känslostarka version av Olle Ljungströms låt Jag och min far. "Det känns som jag är med om något som ingen annan nånsin har varit med om", säger en uppenbart rörd Olle Ljungström efteråt.

Levande charader på Olle Ljungströms dag

Olle Ljungström arrangerar en charadtävling med minst sagt knepiga uppdrag för sina artistkollegor. Bland annat framför Pugh Rogefeldt en charad som verkligen sätter myror i huvudet på Darin.

Över hälften av tittarna valde Så mycket bättre

Lördagens säsongsstart av Så mycket bättre visade än en gång hur mycket programmet uppskattas av tittarna. Av alla tittare mellan 12-59 år valde hela 53 procent att se Magnus Ugglas, Darins, Miss Lis och de andra artisternas första möte i årets upplaga av succéprogrammet.