Början på sidans innehåll

Maja Ivarsson

Maja Ivarsson är sångerska i rockbandet The Sounds. Hon deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Maja Ivarsson är sångerska i rockbandet The Sounds. Hon deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Maja Ivarssons hyllning till mamman: En krigare

55 sek

När Maja Ivarsson får i uppdrag att laga mat från barndomen så väljer hon en ramen som ska påminna om de korvsoppor som hennes mamma gjorde. Den ensamstående mamman med fyra barn fick kämpa för att få pengarna att räcka och väntade ofta tills barnen ätit för att sedan äta deras eventuella rester.

Så blir Sveriges mästerkock VIP

9 min 1 sek

Programledaren David Hellenius visar klipp från nya Sveriges Mästerkock VIP i programmet Hellenius hörna special och artisterna Eric Gadd och Maja Ivarsson gästar.

Anders knackar på | Trailer | 20 maj på TV4 och TV4 Play

30 sek

Anders knackar på är tillbaka med en fjärde säsong den 20 maj på TV4 och TV4 Play. I Anders knackar på får folkkära svenskar besök av den hjälpsamme men brutalt frispråkiga Anders Öfvergård. Under ett par dagar hjälps de åt att bygga bort problem i hemmet. Det blir närgångna och ärliga möten när allt från oavslutade projekt till djupt rotade känslor kommer fram i ljuset. Bland årets deltagare finns Janne Andersson, Björn Gustafsson, Maja Ivarsson samt Anders och Kerstin Lundin.

"Hur var det mellan Maja och Darin?"

1 min 40 sek

Att det var bra vibrationer mellan Maja Ivarsson och Darin Zanyar under veckan i Så mycket bättre blev ganska tydligt under de sista avsnitten. När ämnet kommer på tal under återträffen blir stämningen runt bordet en aning generad...

Maja och Magnus om Jag och min far

3 min 1 sek

Magnus Ugglas tolkning av Olle Ljungströms Jag och min far blev den mest hyllade versionen ur årets Så mycket bättre och medförde också det mest känsloladdade ögonblicket under säsongen. Maja Ivarsson berättar varför låten griper henne så starkt, och Magnus Uggla berättar om reaktionerna han fått.

Darin & Maja - Want ya

3 min 25 sek

Darins dag i Så mycket bättre avslutades med att Darin och Maja sjöng duett i Want ya.

Maja Ivarsson - Want ya

3 min 30 sek

Maja Ivarsson bjuder på en rockig version av Darins låt Want ya i Så mycket bättre.

Maja Ivarsson om Darin och troschocker

16 min

Så mycket bättre-aktuella Maja Ivarsson har en framgångsrik karriär som sångare i bandet The Sounds, och vid sidan om det designar hon t-shirtar. I Nyhetsmorgon söndag berättar hon om sin smygförälskelse till Darin och om hennes ständiga troschocker på scen.

Maja Ivarsson om festandet och drogerna

3 min 14 sek

För Maja Ivarsson innebar genombrottet med The Sounds också droger och ett intensivt festande. Under sin lunch berättade Maja om hur hon till sist insåg att hon behövde hjälp och lades in på rehabilitering.

Maja Ivarsson om sin bråkiga uppväxt

2 min 46 sek

Under sin middag i Så mycket bättre berättade Maja Ivarsson bland annat om sin biologiska far som söp ihjäl sig, och om styvpappan som slog henne.

Maja Ivarsson - Sommartid

4 min 9 sek

Maja Ivarsson sjunger sin gungande tolkning av Magnus Ugglas låt Sommartid i Så mycket bättre.

Miss Li ordnar introtävling i fårhagen

3 min 16 sek

Miss Lis eftermiddagsaktivitet i Så mycket bättre blir en picknick i en närbelägen fårhage där det vankas fika och introtävling. "Jag tror det hade varit bättre att göra det när vi hade fått smaka lite starkt", konstaterar Magnus Uggla. På gitarr: Så mycket bättre-bandets kapellmästare Stefan Olsson.