Maja Ivarsson

Maja Ivarsson är sångerska i rockbandet The Sounds. Hon deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Maja Ivarsson är sångerska i rockbandet The Sounds. Hon deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Anders knackar på | Trailer | 20 maj på TV4 och TV4 Play

Anders knackar på är tillbaka med en fjärde säsong den 20 maj på TV4 och TV4 Play. I Anders knackar på får folkkära svenskar besök av den hjälpsamme men brutalt frispråkiga Anders Öfvergård. Under ett par dagar hjälps de åt att bygga bort problem i hemmet. Det blir närgångna och ärliga möten när allt från oavslutade projekt till djupt rotade känslor kommer fram i ljuset. Bland årets deltagare finns Janne Andersson, Björn Gustafsson, Maja Ivarsson samt Anders och Kerstin Lundin.

"Hur var det mellan Maja och Darin?"

Att det var bra vibrationer mellan Maja Ivarsson och Darin Zanyar under veckan i Så mycket bättre blev ganska tydligt under de sista avsnitten. När ämnet kommer på tal under återträffen blir stämningen runt bordet en aning generad...

Maja och Magnus om Jag och min far

Magnus Ugglas tolkning av Olle Ljungströms Jag och min far blev den mest hyllade versionen ur årets Så mycket bättre och medförde också det mest känsloladdade ögonblicket under säsongen. Maja Ivarsson berättar varför låten griper henne så starkt, och Magnus Uggla berättar om reaktionerna han fått.

Darin & Maja - Want ya

Darins dag i Så mycket bättre avslutades med att Darin och Maja sjöng duett i Want ya.

Maja Ivarsson - Want ya

Maja Ivarsson bjuder på en rockig version av Darins låt Want ya i Så mycket bättre.

Maja Ivarsson om Darin och troschocker

Så mycket bättre-aktuella Maja Ivarsson har en framgångsrik karriär som sångare i bandet The Sounds, och vid sidan om det designar hon t-shirtar. I Nyhetsmorgon söndag berättar hon om sin smygförälskelse till Darin och om hennes ständiga troschocker på scen.

Maja Ivarsson om festandet och drogerna

För Maja Ivarsson innebar genombrottet med The Sounds också droger och ett intensivt festande. Under sin lunch berättade Maja om hur hon till sist insåg att hon behövde hjälp och lades in på rehabilitering.

Maja Ivarsson om sin bråkiga uppväxt

Under sin middag i Så mycket bättre berättade Maja Ivarsson bland annat om sin biologiska far som söp ihjäl sig, och om styvpappan som slog henne.

Maja Ivarsson - Sommartid

Maja Ivarsson sjunger sin gungande tolkning av Magnus Ugglas låt Sommartid i Så mycket bättre.

Miss Li ordnar introtävling i fårhagen

Miss Lis eftermiddagsaktivitet i Så mycket bättre blir en picknick i en närbelägen fårhage där det vankas fika och introtävling. "Jag tror det hade varit bättre att göra det när vi hade fått smaka lite starkt", konstaterar Magnus Uggla. På gitarr: Så mycket bättre-bandets kapellmästare Stefan Olsson.

Levande charader på Olle Ljungströms dag

Olle Ljungström arrangerar en charadtävling med minst sagt knepiga uppdrag för sina artistkollegor. Bland annat framför Pugh Rogefeldt en charad som verkligen sätter myror i huvudet på Darin.

Över hälften av tittarna valde Så mycket bättre

Lördagens säsongsstart av Så mycket bättre visade än en gång hur mycket programmet uppskattas av tittarna. Av alla tittare mellan 12-59 år valde hela 53 procent att se Magnus Ugglas, Darins, Miss Lis och de andra artisternas första möte i årets upplaga av succéprogrammet.

Maja Ivarsson - Mitt bästa för dig

Maja Ivarsson tolkar Pugh Rogefeldts gamla Grymlings-låt Mitt bästa för dig - och toppar framträdandet med att dansa på bordet.