Extern länk
Början på sidans innehåll

Maja Ivarsson

Maja Ivarsson är sångerska i rockbandet The Sounds. Hon deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Maja Ivarsson är sångerska i rockbandet The Sounds. Hon deltog i TV4:s Så mycket bättre 2012.

Finalnerverna i mästerkocksköket

1 min 8 sek

Det gick att ta på spänningen i finalen av Sveriges Mästerkock VIP. Utmaningen för finalisterna Eric Gadd och Maja Ivarsson bestod i att tillaga en trerättersmeny.
The Sounds-sångerskan Maja Ivarsson hade det svettigt när hon inte fick till sina tacoskal.

Här bryter de ihop

1 min 1 sek

I Sveriges mästerkock VIP får John Lundvik, Maja Ivarsson och Eric Gadd i uppdrag att laga mat till någon som står dem nära. Artisten John Lundvik har valt en kycklingrätt till sin dotter. Artisten Eric Gadd en moussaka till sin fru Cornelia Sojdelius. Artisten Maja Ivarsson tänker sig en torskrätt till bandmedlemmen XXX. Och när det är dags för provsmakning kliver deras nära och kära in i rummet och alla bryter ihop.
– Jag var rörd redan innan men nu orkar jag inte mer, säger Maja Ivarsson.

Tårarna efter Mischa Billings betyg i Sveriges Mästerkock VIP

1 min 14 sek

Sommelier Mischa Billing är känd för sin kräsenhet i smaker och smakkombinationer. Sältan, sötman och syran ska vara väl balanserad och det är inte alltid det lättaste att få ihop. Men när sångerskan Maja Ivarsson presenterar sin franska löksoppa med baguette och Västerbottensost blir Billing mer än nöjd. ”Din är jättefin i smaken. Du är väldigt duktig på smaker, Maja. Otroligt fin balans mellan sötman som kommer fram i löken när man bakar den och en sälta. Otroligt god”, säger sommeliern i programmet.