Malin Stenbäck

Malin Stenbäck ser du programleda Big Brother och Bachelor.

Malin Stenbäck ser du programleda Big Brother och Bachelor.

Efter skandalsäsongen - i kväll har Big Brother 2021 premiär

I kväll är det premiär för den nya säsongen av Big Brother. Förra året avlöste skandalerna varandra. Här berättar programledare Malin Stenbäck hur processen går till när de väljer ut deltagarna som just nu sitter i karantän innan det är dags att gå in i huset. Nytt ansikte för i år är programledaren Arantxa Alvarez som tillsammans med Malin ska stötta deltagarna under våren. Klockan 21.00 startar experimentet som går att följa dygnet runt på C more.

"Det känns jättekonstigt att jag lämnat dem nu"

Victoria Klöfver tvingades lämna Big Brother efter Skräckveckan när tittarna valde att rädda Alex Manzizila och Jasmine Armstrong. I en intervju med Malin Stenbäck berättar hon om sin tid i huset.

Se intervjun med Antonia efter att hon lämnat Big Brother

Efter en försening finns äntligen intervjun med Antonia tillgänglig. Vi har sett många frågande kommentarer och vi vill vara väldigt tydliga med att Antonia själv inte har haft önskemål eller krav kring publiceringen utan det beror uteslutande på interna problem hos oss. Se Malin Stenbäcks intervju med Antonia "Anty" Johnson efter att hon lämnat Big Brother Sverige.