Malin Stenbäck

Malin Stenbäck ser du programleda Big Brother och Bachelor.

"Det känns jättekonstigt att jag lämnat dem nu"

Victoria Klöfver tvingades lämna Big Brother efter Skräckveckan när tittarna valde att rädda Alex Manzizila och Jasmine Armstrong. I en intervju med Malin Stenbäck berättar hon om sin tid i huset.

Se intervjun med Antonia efter att hon lämnat Big Brother

Efter en försening finns äntligen intervjun med Antonia tillgänglig. Vi har sett många frågande kommentarer och vi vill vara väldigt tydliga med att Antonia själv inte har haft önskemål eller krav kring publiceringen utan det beror uteslutande på interna problem hos oss. Se Malin Stenbäcks intervju med Antonia "Anty" Johnson efter att hon lämnat Big Brother Sverige.

Anis don Demina analyserar i Big Brother studion

Big Brother Sverige - Anis don Demina var en av kvällens gäster i studion. Han analyserar några av deltagarna inne i Big Brother-huset, och han hade inte lite att säga.

Malin Stenbäck programleder Big Brother 2020

Den 10 februari startar Big Brother 2020. Nu är det klart att Malin Stenbäck blir programledare. I den återkommande panelen under veckofinalerna ser vi Moa Wallin och en varierande uppsättning av profiler.

Elin Göransson: "Det är inte okej att säga så"

Malin Stenbäck spelar upp ett smygfilmat klipp där Simon Hermansson säger att han tycker att Elin Göransson vill knulla honom med sin blick. Ett ordval som ingen, särkskilt inte Elin Göransson, tycker är okej.

Simon Hermansson velar angående tjejerna tillsammans med producenten

De andra tjejerna hade en teori om att Simon Hermansson valde att ta med sig Isabella Englund på övernattningsdejt till Kapstaden för att han trodde att han skulle få lite mer fysiskt mys med henne. När han sen insåg att hon inte ville dela rum med honom där så verkar det som att han ångrade att han inte tagit med sig någon annan tjej. Det är i alla fall de andra tjejernas teori, Klart är i vart fall att han verkar vara väldigt osäker på sina känslor gentemot tjejerna.

Så sänds Bachelor Sverige 2019!

Inte nog med att det är två Bachelors i Bachelor Sverige 2019, dessutom bjuds tittarna på nya avsnitt fyra gånger i veckan. Såhär kan du se Bachelor Sverige 2019.

Emmy Rönning tål inte Elin Göransson

Det blir heta diskussioner i Tjejerna avslöjar allt-studion när Malin Stenbäck visar ett smygfilmar klipp där Emmy Rönning uttalar sig i väldigt starka ordalag om Elin Göransson.