Början på sidans innehåll

Måns Möller

Måns Möller är svensk ståuppkomiker och programledare. Han har bland annat medverkat i Time out och programlett Cirkus Möller.

Måns Möller är svensk ståuppkomiker och programledare. Han har bland annat medverkat i Time out och programlett Cirkus Möller.

Hon programleder TV4:s nya musikprogram ”Secret song”

2 min 28 sek

I Efter fem presenteras TV4:s nya söndagsunderhållning: musikprogrammet ”Secret song Sverige”. I programmet överraskas kända gäster av nära och kära och av artister de beundrar. Dessutom avslöjades även vem som kommer att leda programmet – ingen mindre än Maria Forsblom!

Efter komikerns 10 vasalopp: ”Jag såg ut som en fotboll”

6 min 25 sek

I måndags kväll klockan 17 slogs det Världsrekord i Mora. Då gick komikern Måns Möller och hans kompis, den gamle skid-coachen och för detta förbundskaptenen för skidlandslaget, Christer Skog, i mål efter att ha kört tio Vasalopp på tio dagar.
Måns Möller, komiker: ”Jag såg ut som en fotboll när jag gick i mål”.
Christer Skoog, tränare och föreläsare: ”Hela Dalarna ställde upp”.

Måns Möller och Christer Skog är världmästare i Vasalopp: ”Över förväntan”

4 min 24 sek

Komikern Måns Möller och längdskidcoachen Christer Skog har åkt världens längsta Vasalopp: 10 Vasalopp på 10 dagar. De krigade därmed hem en dryg miljon kronor till Viggo Foundation, som är en insamlingsstiftelse som arbetar för att barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF-diagnoser) ska få ett aktivare liv och möjligheter att idrotta. Vilken bragd! Här berättar de båda om motgångarna och om känslan att ha tagit sig igenom vansinnesfärden.