Måns Möller

Måns Möller är svensk ståuppkomiker och programledare. Han har bland annat medverkat i Time out och programlett Cirkus Möller.

Måns Möller är svensk ståuppkomiker och programledare. Han har bland annat medverkat i Time out och programlett Cirkus Möller.

Efter komikerns 10 vasalopp: ”Jag såg ut som en fotboll”

I måndags kväll klockan 17 slogs det Världsrekord i Mora. Då gick komikern Måns Möller och hans kompis, den gamle skid-coachen och för detta förbundskaptenen för skidlandslaget, Christer Skog, i mål efter att ha kört tio Vasalopp på tio dagar.
Måns Möller, komiker: ”Jag såg ut som en fotboll när jag gick i mål”.
Christer Skoog, tränare och föreläsare: ”Hela Dalarna ställde upp”.

Måns Möller och Christer Skog är världmästare i Vasalopp: ”Över förväntan”

Komikern Måns Möller och längdskidcoachen Christer Skog har åkt världens längsta Vasalopp: 10 Vasalopp på 10 dagar. De krigade därmed hem en dryg miljon kronor till Viggo Foundation, som är en insamlingsstiftelse som arbetar för att barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF-diagnoser) ska få ett aktivare liv och möjligheter att idrotta. Vilken bragd! Här berättar de båda om motgångarna och om känslan att ha tagit sig igenom vansinnesfärden.

”Världens längsta Vasalopp” – Måns Möller ska åka 10 Vasalopp på 10 dagar

Ett stycke svensk idrottshistoria är på väg att skrivas och det går under rubriken "Världens längsta Vasalopp". Komikern Måns Möller ska nämligen försöka åka tio Vasalopp på tio dagar – och den planerade starten är på fredag. Detta gör han för att samla in pengar till stiftelsen som är döpt efter sonen Viggo, till stöd för att barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer ska få tillgång till idrott. Men är detta fysiskt möjligt, och hur förbereder han sig? Måns Möller gästar oss för att svara på de många frågorna.

Här är alla som gästar Klassfesten 2019

Det är återigen dags för prov, kvartsamtal och musik när Klassfesten är tillbaka. Den här gången gästar bland annat Mark Levengood, Carolina Klüft, Viktor Frisk och Jessica Andersson. Se alla som gästar Klassfesten 2019 här!

Måns Möller: "Jag hotade skolan"

Komikern Måns Möller och AnnSophie Forsell Öhrn från föreningen Kung Över Livet om att vara föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Och om det hårda arbetet som krävs för att ens barn ska få rätt stöd.

Time out är tillbaka i rutan

Time out är tillbaka i rutan. I det första programmet som sänds söndagen 12 februari tävlar två fotbollsspelare mot varandra. Tjuvkika på säsongsstarten i rutan ovan. Skrattfest utlovas.