Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw är sångare som blev känd efter att ha kommit femma i Idol 2005. Han vann Let´s dance 2006 och har både deltagit och programlett Melodifestivalen. Måns Zelmerlöw är programledare för Allsång på Skansen.

Måns Zelmerlöw är sångare som blev känd efter att ha kommit femma i Idol 2005. Han vann Let´s dance 2006 och har både deltagit och programlett Melodifestivalen. Måns Zelmerlöw är programledare för Allsång på Skansen.

Måns och Pers otippade show "Idén fick vi i söndags"

Den otippade duon Måns Zelmerlöw och Per Andersson gör julshow ihop på Hamburger Börs i Stockholm. En corona-säkrad show som kommer bjuda in till många skratt. Martin försöker sig på att bli deras medregissör.

Siw Malmkvist hyllas av Måns Zelmerlöw & Hanna Hedlund

Siw Malmkvist gör debut i Hörnan och berättar om sång- och skådespelarkarriären, om rollen som Pippi Långstrump och om Let´s dance som hon dessvärre var tvungen att hoppa av i våras. Hon bjuds på en överraskning hon sent ska glömma.

Hellenius hörna - Säsongspremiär 23 augusti

I säsongspremiären av Hellenius hörna gästar inga mindre än den ständigt aktuella artisten Måns Zelmerlöw, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso och legenden Siw Malmkvist.

De gästar säsongspremiären av Hellenius hörna 2020

David Hellenius och hans hörna är äntligen tillbaka med en stjärnspäckad säsong. 13 program och några av Sveriges främsta kända profiler är inbjudna. I premiäravsnittet träffar David den ständigt aktuella artisten Måns Zelmerlöw, influencern och entreprenören Bianca Ingrosso och legenden Siw Malmkvist.

Det här händer under Lotta på Liseberg 10 augusti

Det har blivit dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. För att sätta extra guldkant på kvällen har Lotta bjudit in Måns Zelmerlöw, Wiktoria, Per Andersson, Liamoo, Jill Johnson och Robin Stjernberg.

Måns Zelmerlöw om stil: "Jag hade till och med fluga när jag gick och köpte mjölk"

Mångsidiga artisten och nyblivne pappan Måns Zelmerlöf satte sig ner med kompisen och stilexpert Alexander Wiberg och började klura på hur en modern gentleman är. Resultatet blev livsstilsboken som heter just "Den moderna gentlemannen". Men eftersom det är 40 år sedan kultfilmen Grease hade premiär och Måns faktiskt spelat Danny Zuko får han förstås även prata om det samt det faktum att han nyligen blivit pappa.

Bebislycka: Måns Zelmerlöw har blivit pappa

Stort grattis till vår Eurovisionstjärna! Natten till lördagen publicerade Måns Zelmerlöw bilden på sin nyfödda "superhero" som ligger på mamma Ciaras bröst. : "Eurovison 2038 - here we come" skriver Måns till bilden på sitt instagramkonto.