Extern länk
Början på sidans innehåll

Maria Forsblom

Maria Forsblom är programledare på Nyhetsmorgon. Maria Forsblom är programledare på Nyhetsmorgon.

Tappar hakan när fästmannen kommer in på scenen

I säsongsavslutningen av Secret Song Sverige är programledaren Arantxa Alvarez en av de som blir överraskade. Det var en god vän till henne samt hennes nyblivna fästman som valde att styra ihop en överraskning för henne. En show som de vet att hon kommer älskar varenda sekund av.

Mark Levengood: "Som en ko till slakt"

I Secret Song Sverige med programledaren Maria Forsblom berättar vännen Pia Johansson om överraskningen för programledaren Mark Levengood. Som 14-åring rymde han till Österrike för att besöka platsen där filmmusikalen Sound of music med Julie Andrews spelades in. Och Mark Levengood själv ser fram emot överraskningen, men med lite dubbla känslor.
- Jag är vettskrämd på ett trevligt sätt. Jag brukar vara med i tv när jag ska leda. Man har en uppgift. Men att få komma som en ko till slakt, att inte veta vad som kommer att hända. Men det är en bra övning, säger han innan framträdandet.

Dotterns vackra hyllning till Agneta Sjödin

I programmet Secret Song Sverige med programledaren Maria Forsblom överraskas kända svenskar med ett framträdande. När programledaren och författaren Agneta Sjödin får frågan om vilka artister hon lyssnar på nämner hon bland annat artisten Sting. Och en Stinglåt blir det. Men framförd av Agneta Sjödins dotter, Maja Kristina.
- Maja! Jag dör vad vackert, säger Agneta Sjödin.

LaGaylia Frazier: I can't believe you're here!

I Secret Song Sverige med programledaren Maria Forsblom är det dags att överraska artisten LaGaylia Frazier. Det är vännen Anna Printz Rosenquist som står för den och artisten Kim Cecarion framför låten Undressed.
- I can't believe you're here, säger LaGaylia Frazier efter framträdandet.