Början på sidans innehåll

Marie Serneholt

Marie Serneholt är en svensk sångerska och programledare. Hon började karriären i gruppen A-Teens men har sedan satsat på en solokarriär. I TV4 har hon medverkat i Stjärnor på is och varit jurymedlem och coach i X Factor 2012. Hösten 2013 var hon programledare för Bingolotto och Upp till miljonen. Hon var en av deltagarna i Let's dance 2015.

Marie Serneholt är en svensk sångerska och programledare. Hon började karriären i gruppen A-Teens men har sedan satsat på en solokarriär. I TV4 har hon medverkat i Stjärnor på is och varit jurymedlem och coach i X Factor 2012. Hösten 2013 var hon programledare för Bingolotto och Upp till miljonen. Hon var en av deltagarna i Let's dance 2015.

Trailer Det stora tårtslaget 2018

30 sek

Det är återigen dags att imponeras av makalösa tårtor när den tredje säsongen av Det stora tårtslaget drar igång den 25 januari i Sjuan.

Här är deltagarna i Det stora tårtslaget 2018

Flygplan som smakar hallon, en dalahäst i sockerpasta och en fisk av maräng - det är återigen dags att imponeras av makalösa tårtor när den tredje säsongen av Det stora tårtslaget drar igång. Åtta tårtkonstnärer står redo att under tidspress skapa sockerstinn magi i rutan. Programledare är Marie Serneholt.

De tävlar om vem som minns mest i Klassfesten

I Klassfesten tar ett antal kända personer tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när de tävlar om vem som minns mest från sin tid i skolan. Här är listan på samtliga deltagare i Klassfesten.

Trailer: Klassfesten

30 sek

Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Magdalena Forsberg, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia.

De gör upp i Det stora tårtslaget 2017

Den 20 april är det äntligen dags för en andra säsong av Det stora tårtslaget i Sjuan. Med hjälp av glitter, guld, penslar och sockerfantasi ska åtta tårtkonstnärer under tidspress skapa avancerad tårtdesign i tv-rutan. Programledare är Marie Serneholt och i expertjuryn sitter Claudia Kjeldaas och Mattias Ljungberg, de ska följa nio tårtkonstnärer tills en ensam vinnare står kvar.

Här är deltagarna i Superskaparna

Den 21 februari blir det massor av hemmafix, pyssel och remakes i rutan. I Sjuans nya program Superskaparna skapar sju kreativa deltagare allt från takkronor till hundkojor med hjälp av olika material och en stor dos fantasi. Programledare är Marie Serneholt och i expertjuryn sitter Jonas Sandström och Maria Westerberg.

Vi viker oss för tittarnas krav – visar Let’s dance junior i TV4

I sommar kommer TV4 Plays jättesatsning Let’s dance junior att sändas linjärt i TV4. Programmet där kändisbarn tävlar i dans har hyllats av tittarna. Bara premiärprogrammet har haft över 360 000 startade strömmar men många har önskat att även få se dansjuniorerna i TV4.

Så här gör du en perfekt chokladganache

2 min 12 sek

Chokladganache är delikat men det är många som har misslyckats med den i Det stora tårtslaget. Här visar Mattias Ljungberg Marie Serneholt receptet på den perfekta chokladganachen.

Johanna tappar omdömet totalt

48 sek

Det är mitt i brinnande finalen och Johanna Viberg improviserar vilt och prövar galna saker hon aldrig gjort tidigare. Marie Serneholt verkar förvånad när Johanna ändrar sitt recept i sista minuten.

Allt inför finalen

1 min 33 sek

Nu är det dags för den spännande finalen av Det stora tårtslaget där Sveriges bästa tårtdesigner 2016 ska utses. Här är allt du behöver veta.

Här är finaltemat

1 min 31 sek

"Bara fantasin sätter gränserna” Se vilket klassiskt men utmanande tema våra tårtmästare får jobba med i finalen.

Erik Ekstrand får alla i laget att skratta

58 sek

Förhandsklipp: Hysteriskt roligt när Erik Ekstrand ska leta efter en nyckel i den gungande båten! Fångarna på fortet sänds på fredagar 20.00 i TV4 och i TV4 Play.

Marie Serneholt leder Det stora tårtslaget i Sjuan

Sockerblommor, penslar, och guldspray. I Sjuans nya program Det stora tårtslaget är det svårt att inte bli imponerad och inspirerad av vad deltagarna kan skapa med hjälp av bara sockerpasta och fantasi. Programledare är Marie Serneholt och tillsammans med en expertjury följer hon åtta tårtkonstnärer när de tar sig an utmanande tävlingar i avancerad tårtdesign.

After dance del 9

8 min 55 sek

Se intervjun med Tony Irving om vinnarskrällen, Marie Serneholts fulla pott och andraplats och IngeMar Stenmarks vinnarintervju.