Början på sidans innehåll

Martin Almgren

Vinnare av Idol 2015.

Vinnare av Idol 2015.

Martin Almgren - Signs

3 min

Idolvinnaren Martin Almgren sjunger sin låt ”Signs” i Lotta på Liseberg 2020.

Ny magisk måndag att vänta på Liseberg!

Lotta slår upp allsångsportarna på Liseberg! Den här veckan tillsammans med Idolkillarna Chris Kläfford och Martin Almgren, härliga Jessica Andersson, den ständigt aktuelle Uno Svenningsson och discohjältarna Alcazar. Det kommer gunga på Liseberg!

Sista dygnet med Idolerna (minidokumentär)

10 min 42 sek

Efter en historisk superfinal klev Martin Almgren av Idolscenen som vinnare i Idol 2015. I den här minidokumentären får du följa de tre finalisterna under det sista finaldygnet.

Idol Sverige når rekordmånga - finalen sågs av 1 690 000

För första gången i Idols historia tävlade tre idoler i finalen och det blev en minst sagt nervkittlande final i Ericsson Globe. Hela 1 690 000 såg Martin Almgren ta hem titeln Idol 2015 inför en märkbart rörd jury som gjorde sitt allra sista framträdande i Idol och digitalt har Idol i år slagit rekord.

Finalisternas Idol-resor

Av cirka 15.000 sökande har dessa tre tagit sig till finalen i Globen. Vägen till den stora finalen har sett olika ut för Martin Almgren, Amanda Winberg och Simon Zion. Men det de har gemensamt är att de kommer att de tillsammans kommer att få uppleva en historisk Idol-final. Se hur dessa tre tagit sig hela vägen från audition till Globen.

Martin Almgren – Hello

3 min 35 sek

Martin Almgren framförde Adeles låt Hello under den tionde fredagsfinalen av Idol 2015.