Martin Stenmarck

Martin Stenmarck, född 1972, är sångare och musikalartist. Han vann Melodifestivalen 2005 med låten Las Vegas. Martin har också varit programledare för två säsonger av Kvällen är din som sändes 2011 och 2012.

Martin Stenmarck, född 1972, är sångare och musikalartist. Han vann Melodifestivalen 2005 med låten Las Vegas. Martin har också varit programledare för två säsonger av Kvällen är din som sändes 2011 och 2012.

Max Martin auktionerar ut unik gitarr – för att hjälpa utsatta barn

Den världskända producenten och låtskrivaren Max Martin auktionerar ut en av sina gitarrer. Pengarna ska gå till stiftelsens Musikbojens arbete med musikterapi för svårt utsatta barn och ungdomar med traumatiska upplevelser, svåra sjukdomar, funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Martin Stenmarck är artist och ambassadör och Jenny Borthen är styrelseledamot för Musikbojen.

Så har coronapandemin påverkat Martin Stenmarck: ”Oerhört tomt”

Året har liksom för många andra varit tufft för artisten Martin Stenmarck. Men han har också under året haft tid och möjlighet att förverkliga nya drömmar som han berättar om. Han pratar om hur coronaviruset har påverkat honom och många andra i branschen, framför allt de personer som arbetar lite i det dolda.

Martin Stenmark - Blinding Lights

Under galan "Dont Stop The Music" så hyllas det svenska musikundret. Svenska låtskrivarna Max Martin och Oscar Holter har skrivit Weeknds "Blinding Lights". Här framför Martin superhiten.

Martin Stenmarck: ”Vill visa hur illa det är för musikvärlden just nu”

På lördag sänder TV4 musikgalan "Don´t stop the music", direkt från Hamburger Börs i Stockholm. Ni får se artister som First Aid Kit, Lars Winnerbäck, Zara Larsson och Miriam Bryant på scenen.
Men galans syfte är inte att uppmärksamma artisterna, utan alla dom som jobbar bakom scenen. Martin Stenmarck ska tillsammans med Sarah Dawn Finer leda galan.

Renée bjuder in till klassfest – här är gästerna

Det blir en ny säsong av nostalgi, humor och skämskuddar när klassföreståndare och programledare Renée Nyberg samlar folkkära kändisar till Klassfesten på TV4. Denna gång är det bland annat Martin Stenmarck, Carola, Jan Björklund och Kristin Kaspersen som tar plats i skolbänken och tävlar om vem som minns mest av sin egen skoltid.

Familjefejden i Melodifestivalen: ”Jag kommer vara dubbelt nervös…”

Nästa helg går tredje deltävlingen i Melodifestivalen av stapeln i Leksand och två av dem tävlande är Martin Stenmarck och Lina Hedlund. Det blir lite av en familjefejd då Lina är syster till Martins fru Hanna Hedlund. Vem vill egentligen vinna mest och vem kommer stanna uppe längt på efterfesten?

Här är listan på alla de personer som medverkar i Anders knackar på!

Nervösa och oförberedda möten hos folkkära personer. Anders Öfvergård vet aldrig vems dörr han står utanför i nya programmet ”Anders knackar på”. - Att inte kunna förbereda sig på vem man ska göra ett TV-program tillsammans med är ju lite speciellt som programledare, men det skapar möten som verkligen är på riktigt. Det är otroligt spännande att besöka så många intressanta personers hem och få lära känna dem bättre, säger Anders Öfvergård.

Martin Stenmarck om att växa upp med 11 syskon

Artisten Martin Stenmarck för en föreställning om sin bakgrund, att växa upp med 11 syskon. Hos Malou berättar han om hur de flyttade över 20 gånger och om relationen till sin mamma, som gick bort alldeles för tidigt bara 51 år gammal.

Här är artisterna som gästar Sommarkrysset 2014

Ebbot Lundberg, Charlotte Perrelli, Lisa Stansfield, Yohio, Martin Stenmarck, Nisse Hellberg, Ace Wilder och Stefan Sundström är bara några av de artister som förgyller lördagarna med Sommarkrysset i TV4 i sommar.