Martin Stenmarck

Martin Stenmarck, född 1972, är sångare och musikalartist. Han vann Melodifestivalen 2005 med låten Las Vegas. Martin har också varit programledare för två säsonger av Kvällen är din som sändes 2011 och 2012.

Sarah Dawn Finer berättar om mobbningen i skolan

Sarah Dawn Finer berättar om hur hon flyttades upp en klass i skolan och vilka negativa effekter det fick för henne. Hon kände sig utfryst och blev mobbad i flera år.

Renée bjuder in till klassfest – här är gästerna

Det blir en ny säsong av nostalgi, humor och skämskuddar när klassföreståndare och programledare Renée Nyberg samlar folkkära kändisar till Klassfesten på TV4. Denna gång är det bland annat Martin Stenmarck, Carola, Jan Björklund och Kristin Kaspersen som tar plats i skolbänken och tävlar om vem som minns mest av sin egen skoltid.

Familjefejden i Melodifestivalen: ”Jag kommer vara dubbelt nervös…”

Nästa helg går tredje deltävlingen i Melodifestivalen av stapeln i Leksand och två av dem tävlande är Martin Stenmarck och Lina Hedlund. Det blir lite av en familjefejd då Lina är syster till Martins fru Hanna Hedlund. Vem vill egentligen vinna mest och vem kommer stanna uppe längt på efterfesten?

Här är listan på alla de personer som medverkar i Anders knackar på!

Nervösa och oförberedda möten hos folkkära personer. Anders Öfvergård vet aldrig vems dörr han står utanför i nya programmet ”Anders knackar på”. - Att inte kunna förbereda sig på vem man ska göra ett TV-program tillsammans med är ju lite speciellt som programledare, men det skapar möten som verkligen är på riktigt. Det är otroligt spännande att besöka så många intressanta personers hem och få lära känna dem bättre, säger Anders Öfvergård.

Finallunch hos Malou: Läckberg om behovet av ensamhet

I säsongsfinalen hos Malou pratar artisten Martin Stenmarck, författaren Camilla Läckberg och skådespelarn Kjell Bergqvist om allt från stora familjer till behov av ensamhet och utsatthet för hemlösa.

Martin Stenmarck om att växa upp med 11 syskon

Artisten Martin Stenmarck för en föreställning om sin bakgrund, att växa upp med 11 syskon. Hos Malou berättar han om hur de flyttade över 20 gånger och om relationen till sin mamma, som gick bort alldeles för tidigt bara 51 år gammal.

Här är artisterna som gästar Sommarkrysset 2014

Ebbot Lundberg, Charlotte Perrelli, Lisa Stansfield, Yohio, Martin Stenmarck, Nisse Hellberg, Ace Wilder och Stefan Sundström är bara några av de artister som förgyller lördagarna med Sommarkrysset i TV4 i sommar.

Tv-premiär i Sommarkrysset för Agnes nya låt

Stjärntätt när det var dags för säsongens sista Sommarkrysset. På scen stod Marina and the diamonds, Sarah Dawn Finer, Stiftelsen och Martin Stenmarck, Andreas Johnson och Anders Timell från Ladies Night. Och Agnes framförde sin nya låt.

Kristin Kaspersen får ett skrattanfall i Nyhetsmorgon

Mitt under frukosten med Martin Stenmarck, Béatrice Becher, Sigrid Bárány och parhästen Steffo Törnquist, så får Martin något i tänderna. Kristin Kaspersen försöker hålla sig för skratt, men bryter till slut ihop.