Extern länk
Början på sidans innehåll

Martin Stenmarck

Martin Stenmarck, född 1972, är sångare och musikalartist. Han vann Melodifestivalen 2005 med låten Las Vegas. Martin har också varit programledare för två säsonger av Kvällen är din som sändes 2011 och 2012.

Martin Stenmarck, född 1972, är sångare och musikalartist. Han vann Melodifestivalen 2005 med låten Las Vegas. Martin har också varit programledare för två säsonger av Kvällen är din som sändes 2011 och 2012.

Martin Stenmarck gör Hollywood-debut ”Slet ganska hårt”

3 min 55 sek

Det visar sig att artisten har flera strängar på sin lyra. Nu gör nämligen Martin Stenmarck Hollywood-debut i filmen ”Zero contact”. Och han jobbar inte med vem som helst i sin debut. Anthony Hopkins spelar nämligen huvudrollen i den nya filmen som spelades in i 17 länder samtidigt.

Hanna Hedlunds Tinder-skämt efter skilsmässan

36 sek

I somras kom nyheten att artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skiljer sig efter att ha varit ett par i över 20 år och gifta sedan 2016.
Paret hade levt separerade i sex månader och beslutet att gå isär var gemensamt.
Hanna Hedlund har kommenterat skilsmässan i flera intervjuer och i fredagens avsnitt av programmet Hellenius hörna så kände hon att det var läge att skoja lite om situationen.

Max Martin auktionerar ut unik gitarr – för att hjälpa utsatta barn

9 min 50 sek

Den världskända producenten och låtskrivaren Max Martin auktionerar ut en av sina gitarrer. Pengarna ska gå till stiftelsens Musikbojens arbete med musikterapi för svårt utsatta barn och ungdomar med traumatiska upplevelser, svåra sjukdomar, funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Martin Stenmarck är artist och ambassadör och Jenny Borthen är styrelseledamot för Musikbojen.

Så har coronapandemin påverkat Martin Stenmarck: ”Oerhört tomt”

14 min

Året har liksom för många andra varit tufft för artisten Martin Stenmarck. Men han har också under året haft tid och möjlighet att förverkliga nya drömmar som han berättar om. Han pratar om hur coronaviruset har påverkat honom och många andra i branschen, framför allt de personer som arbetar lite i det dolda.

Martin Stenmark - Blinding Lights

2 min 28 sek

Under galan "Dont Stop The Music" så hyllas det svenska musikundret. Svenska låtskrivarna Max Martin och Oscar Holter har skrivit Weeknds "Blinding Lights". Här framför Martin superhiten.