Början på sidans innehåll

Martin Stenmarck

Martin Stenmarck, född 1972, är sångare och musikalartist. Han vann Melodifestivalen 2005 med låten Las Vegas. Martin har också varit programledare för två säsonger av Kvällen är din som sändes 2011 och 2012.

Martin Stenmarck, född 1972, är sångare och musikalartist. Han vann Melodifestivalen 2005 med låten Las Vegas. Martin har också varit programledare för två säsonger av Kvällen är din som sändes 2011 och 2012.

Martin Stenmarck gör Hollywood-debut ”Slet ganska hårt”

3 min 55 sek

Det visar sig att artisten har flera strängar på sin lyra. Nu gör nämligen Martin Stenmarck Hollywood-debut i filmen ”Zero contact”. Och han jobbar inte med vem som helst i sin debut. Anthony Hopkins spelar nämligen huvudrollen i den nya filmen som spelades in i 17 länder samtidigt.

Hanna Hedlunds Tinder-skämt efter skilsmässan

36 sek

I somras kom nyheten att artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skiljer sig efter att ha varit ett par i över 20 år och gifta sedan 2016.
Paret hade levt separerade i sex månader och beslutet att gå isär var gemensamt.
Hanna Hedlund har kommenterat skilsmässan i flera intervjuer och i fredagens avsnitt av programmet Hellenius hörna så kände hon att det var läge att skoja lite om situationen.

Max Martin auktionerar ut unik gitarr – för att hjälpa utsatta barn

9 min 50 sek

Den världskända producenten och låtskrivaren Max Martin auktionerar ut en av sina gitarrer. Pengarna ska gå till stiftelsens Musikbojens arbete med musikterapi för svårt utsatta barn och ungdomar med traumatiska upplevelser, svåra sjukdomar, funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Martin Stenmarck är artist och ambassadör och Jenny Borthen är styrelseledamot för Musikbojen.

Så har coronapandemin påverkat Martin Stenmarck: ”Oerhört tomt”

14 min

Året har liksom för många andra varit tufft för artisten Martin Stenmarck. Men han har också under året haft tid och möjlighet att förverkliga nya drömmar som han berättar om. Han pratar om hur coronaviruset har påverkat honom och många andra i branschen, framför allt de personer som arbetar lite i det dolda.

Martin Stenmark - Blinding Lights

2 min 28 sek

Under galan "Dont Stop The Music" så hyllas det svenska musikundret. Svenska låtskrivarna Max Martin och Oscar Holter har skrivit Weeknds "Blinding Lights". Här framför Martin superhiten.

Martin Stenmarck: ”Vill visa hur illa det är för musikvärlden just nu”

8 min 22 sek

På lördag sänder TV4 musikgalan "Don´t stop the music", direkt från Hamburger Börs i Stockholm. Ni får se artister som First Aid Kit, Lars Winnerbäck, Zara Larsson och Miriam Bryant på scenen.
Men galans syfte är inte att uppmärksamma artisterna, utan alla dom som jobbar bakom scenen. Martin Stenmarck ska tillsammans med Sarah Dawn Finer leda galan.

Renée bjuder in till klassfest – här är gästerna

30 sek

Det blir en ny säsong av nostalgi, humor och skämskuddar när klassföreståndare och programledare Renée Nyberg samlar folkkära kändisar till Klassfesten på TV4. Denna gång är det bland annat Martin Stenmarck, Carola, Jan Björklund och Kristin Kaspersen som tar plats i skolbänken och tävlar om vem som minns mest av sin egen skoltid.

Familjefejden i Melodifestivalen: ”Jag kommer vara dubbelt nervös…”

13 min

Nästa helg går tredje deltävlingen i Melodifestivalen av stapeln i Leksand och två av dem tävlande är Martin Stenmarck och Lina Hedlund. Det blir lite av en familjefejd då Lina är syster till Martins fru Hanna Hedlund. Vem vill egentligen vinna mest och vem kommer stanna uppe längt på efterfesten?

Här är listan på alla de personer som medverkar i Anders knackar på!

Nervösa och oförberedda möten hos folkkära personer. Anders Öfvergård vet aldrig vems dörr han står utanför i nya programmet ”Anders knackar på”. - Att inte kunna förbereda sig på vem man ska göra ett TV-program tillsammans med är ju lite speciellt som programledare, men det skapar möten som verkligen är på riktigt. Det är otroligt spännande att besöka så många intressanta personers hem och få lära känna dem bättre, säger Anders Öfvergård.

Martin Stenmarck om att växa upp med 11 syskon

11 min

Artisten Martin Stenmarck för en föreställning om sin bakgrund, att växa upp med 11 syskon. Hos Malou berättar han om hur de flyttade över 20 gånger och om relationen till sin mamma, som gick bort alldeles för tidigt bara 51 år gammal.