Början på sidans innehåll

Matilda Melin

Deltagare i Idol 2013.

Deltagare i Idol 2013.

Här bryter Alexander Bard Idolreglerna

2 min 37 sek

Matilda Melin var med i idol 2013 och Alexander Bard tyckte att hon borde stått på tillväxt. Nu när det är hans sista bryter han mot Idolreglerna och ger Matilda Melin chansen att få vara med igen.

Matilda Melin fick lämna Idol i sjunde fredagsfinalen

1 min 58 sek

Det stod mellan Matilda Melin och Elin Bergman i den sjunde fredagsfinalen men det blev tillslut Matilda som drog det kortaste strået. Men hon verkade inte särskilt förvånad över att stå bland de två sista.
- Slutar resan här så fortsätter väl en annan sen, sa hon precis före beskedet.

Matilda Melin - Det kommer aldrig va över för mig

3 min 3 sek

I sitt andra framträdande under svenska hits-kvällen i Idol gav sig Matilda Melin på att tolka Håkan Hellström - en rejäl utmaning, enligt Laila: "Att ge sig på en Håkan Hellström-låt när man inte har sitt självförtroende på topp är dömt att misslyckas".

Hemma hos Matilda Melin på hotellrummet

2 min 36 sek

Litet men trivsamt. Så skulle man kunna beskriva Idoldeltagaren Matilda Melins tillvaro nu under sin medverkan i programmet. Häng med Matilda på hennes hotellrum och se hur hon lever under veckorna.

Idolerna signerade Idolskivan

1 min 47 sek

Så här såg det ut när när Idols samlingsplatta släpptes och Idolerna samlades i Vällingby Centrum för att träffa fansen och signera skivan.

Matilda Melin om sin knäskada: "Känns sådär"

37 sek

Under tisdagens inspelning med Idolerna gick Matilda Melins knä ur led och hon fick uppsöka läkare. En dag, lite morfin och en skena senare berättar hon om hur hon mår nu och hur hon tror att det kommer att påverka veckans fredagsfinal.

Matilda Melin skadad under inspelning

Under tisdagens inspelning med Idolerna hoppade Matilda Melins knä ur led efter att hon gjort en vridning med benet.
- Det gjorde jätteont. Men jag var mest chockad och stum, det var så otäckt att det knäcktes, säger Matilda som fick åka till läkaren och undersöka knät där det konstaterades att det kan vara korsbandet som skadats.

Många ville träffa Idolerna

1 min 20 sek

På lördagen träffade Idolerna fansen och signerade Idolkort och fotograferades. Och kön ringlade lång till Idolbordet.
- Mötet med fansen är underbart, säger Gabriel Alares.

Matilda Melin – Release me, Agnes

4 min 33 sek

Matilda Melin försökte göra revansch med Agnes Release me. Juryn var imponerad, men Laila Bagge Wahlgren eftersökte mer pondus.

Så får du Matilda Melins lyxiga look

2 min 32 sek

Idols stylingsskola: Idols stylist Gorjan Lauseger visar tillsammans med Matilda Melin hur man kan fixar en lyxig look med hjälp av accessoarer.

Matilda Melin får en "klassisk make-up"

4 min 41 sek

Idols stylingskola: Makeupartisten Teresa Grundin visar hur Idolerna blir stylade. Här kan du lära dig hur man på bästa sätt gör en klassisk naturlig make up. Matilda Melin agerar modell.