Mia Skäringer

Mia Skäringer är en svensk skådespelerska och komiker. Mia Skäringar har varit med i en rad olika komedifilmer och är bland annat känd för rollen som Anna i komediserien Solsidan.

Mia Skäringer är en svensk skådespelerska och komiker. Mia Skäringar har varit med i en rad olika komedifilmer och är bland annat känd för rollen som Anna i komediserien Solsidan.

Alex, en sexmaskin?

Anna och Alex är iväg på romantisk egentid men under middagen hamnar de brevid Alex ex Bella och hennes kille Uffe. En man som har svårt att dölja vad han egentligen tycker om Alex.

Alex blir avundsjuk på Annas ex

Alex drabbas av förödande självtvivel när han och Anna reser iväg för lite romantisk egentid. Han har svårt att glömma bort hennes tid med David.

Anna gamla klasskompis är hennes nya städerska

Anna (Mia Skäringer) möter en gammal klasskamrat från teaterskolan. Hon jobbar nu som städerska. Anna tycker att det är pinsamt att hon själv både har hus i Solsidan och huvudrollen i en spelfilm. Ännu värre blir det när det visar sig att huset hon ska städa är Annas eget.

No more fucks to give-skjorta ger pengar mot hedersvåld – "Handlar om att äga sin egen kropp"

På fredagen avslutades Modeveckan i Stockholm och på catwalken fanns en skjorta med ett budskap. "No more fucks to give" stod det på det plagg som var huvudnummer när Camilla Thulin visade upp sin senaste kollektion. Det är Mia Skäringer som ligger bakom skjortan och pengarna som plagget inbringar ska gå till riksorganisationen Glöm aldrig Pela och Fadime som arbetar mot hedervåld.

Omvända roller i Solsidan

Alex och Anna har får en oväntad chans att stanna kvar i Solsidan. De blir så glada att de välkomnar Ove och Anette hem till sig.

Ove desperat efter barnvakt till klassåterträffen

Det är dags för klassåterträff men Ove måste ta hand om dottern när Anette festar. Han gör ett desperat samtal till kassörskan på Lidl men löser det till slut genom att dumpa dottern Marielle hos Anna.

Anna otrogen med annan tandläkare

Alex ångrar sig och erbjuder att bleka Annas tänder men när han kysser henne och upptäcker en ny lagning i hennes mun blir han bestört, ännu mer ledsen och sårad blir han när han ser hennes tandblekning. Hon har varit hos en annan tandläkare.
- Var du hos Folktandvården eller någon privatnisse på staden, frågar han med gråt i rösten.

Anna skrämmer livet ur soptalibanen

Alex har råkat slänga bilnycklarna i plaståtervinningen. När han förklarar för Anna vad som hänt dyker hans nya rival, soptalibanen, upp. Anna råkar av misstag visa upp sitt rekvisitavapen och skrämmer honom rejält.

Anna gör bort sig hos polisen

Som förberedelse inför sin stora roll som polis i ett kriminaldrama måste Anna besöka en polisstation och följa med ett par riktiga poliser under deras arbetsdag. Redan under de första minuterna lyckas hon göra bort sig när henne fördomar bubblar upp till ytan.

Anna bryter ihop av skratt på skratterapin

Anette har bjudit med en motvillig Anna på skratterapi. Hon har varit ovillig att delta under hela dagen men till slut bryter hon ihop av skratt men åt hur dumt alltihop är.

I rollen som kursledaren ser vi Ulla Skoog.

Ove dyker upp när Alex köper ekoplugg

Det är nervöst för Alex och Anna när de ska köpa ekoplugg för att olagligt ta kål på en ek på kommunens tomt. Som vanligt dyker Ove och Anette upp vid värsta tänkbara tid. De är mest intresserade av att få underskrifter på sina protestlistor. Annas ovilja gör Ove misstänksam att hon är kommunist.

Oves pruttar är roligare än Annas clownkonster

Anna är trött på de opersonliga barnkalasen på Solsidan och bestämmer sig för att själv uppträda som clown på Wilmas födelsedagskalas. Det visar sig dock att barnen är mer roade av Oves enkla pajaskonster.

Anna vill vara en clown

När det är dags att arrangera ett barnkalas för Wilma vill Alex hyra en clown men Anna tycker att det är bättre att hon axlar clownrollen. Hon är trött på Solsidans opersonliga hyrclowner och har ju trots allt gått en clownkurs på teaterhögskolan. Alex är orolig för ett fiasko.

Mia Skäringer - Halleluja

Mia Skäringer framförde en känsloladdad version av "Halleluja" på Lisebergs scen i Göteborg.

"Jag hater positiva mänsker"

Anette blir provcerad av glättiga programledare på TV4 och varken Fanny eller Pontus lyckas pigga upp henne.