Mischa Billing

Mischa Billing ser du i juryn i Sveriges Mästerkock.

Mischa Billing ser du i juryn i Sveriges Mästerkock.

Mischa Billing om årets mästerkocksfinal: ”Det är feststämning”

Finalen av Sveriges mästerkock närmar sig då vi i kväll kommer veta vem som tar hem den ärofyllda titeln. Det står mellan finalisterna Ayla Canpinar och Christin Kashou. Vi gästas av jurymedlemmen Mischa Billing – som dessutom får betygsätta Hasse Aros omelett som han gjort i livesändning.

Mästerkocksdomarens betyg: ”Märks att du gillar salt”

Kvällens gäst Hasse Aro fick efter sin intervju med Anna Brolin visa upp en dold talang då han tillagade en omelett i live-tv. Vi passade på att låta Mischa Billing, jurymedlem i Sveriges Mästerkock, provsmaka Hasses omelett och svara på om den skulle fått godkänt i programmet.

Så smakade rymdvinet: ”Mognade snabbare”

Mischa Billing om fransmännens spännande projekt att skicka upp vin i rymden för att undersöka hur det påverkas av gravitationen. Vad som kan konstateras är att de vinrankor som man planterat tar sig otroligt bra.

Mischa tipsar - så lagrar du vin

Älskar du vin med en mogen ton? Eller vill du tjäna en slant på att sälja vin på auktion? Då ska du satsa på ett vin som går att lagra. Men vilket vin ska man välja? Och hur ger man vinet dess bästa förutsättningar för att lagras på ett bra sätt? Sommelier Mischa Billing ger dig råd på vägen.

Decenniets mästerkock – Vem är bäst av de bästa?

Det har gått 10 år sedan succéformatet Sveriges mästerkock startade på TV4 och som grädde på moset kommer nu Decenniets mästerkock. Åtta mästerkocksvinnare återvänder för att ännu en gång skramla med kastrullerna och göra upp om vem som är bäst av de bästa! Juryn med Markus Aujalay, Mischa Billing och Leif Mannerström samlas en sista gång för att utse vinnaren. Premiär 21 september på TV4.

Mästerkocken fyller 10 år – Leif Mannerström gör sin sista säsong

I kväll har nya säsongen av Sveriges Mästerkock premiär och det kommer bli något alldeles särskilt då programmet fyller tio år. Men den här jubileumssäsongen kommer också innebära avtackning av en av de omtyckta jurymedlemmarna. Vi gästas av härliga trion Misha Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström.

Trailer för Sveriges mästerkock 2020

Det är dags för den tionde upplagan av Sveriges Mästerkock. Ett nytt gäng härliga hemmakockar förbereder sig för att trollbinda publiken och juryn är lika tuff som alltid.

Då har Sveriges mästerkock 2020 premiär

Det är dags för den tionde upplagan av tittarsuccén Sveriges Mästerkock. Samtidigt som ett nytt gäng härliga hemmakockar förbereder sig för att trollbinda publiken gör sig Leif Mannerström redo för att ta avsked. Efter tio år som jurymedlem är det här hans sista säsong.

Kockarnas chock under Mischas blindtest

Det är dags att utforska de fem grundsmakerna och Mischa Billing utför ett bildtest med kockarna. De får smaka på något med både ögonbildel och näsklämma.

Tittarsuccén Sveriges mästerkock är tillbaka

Efter förra årets rekordsäsong är det dags för en ny spännande omgång av Sveriges största matlagningstävling. Juryn - som består av Leif Mannerström, Mischa Billing och Markus Aujalay - är redo att bedöma deltagarnas matlagning i jakten på ”Sveriges mästerkock 2019”.
- Vi letar efter smaksäkra hemmakockar som är beredda på att satsa allt för att ta hem segern. Att få följa deras enorma utveckling under säsongen är ren magi, säger Mischa Billing.

Trailer Sveriges mästerkock 2019

Någonstans i Sverige finns en passionerad amatörkock som kommer få se sin dröm gå i uppfyllelse. Vem som tar hem titeln Sveriges mästerkock avgör vår eminenta jury. Säsongsstart 9 januari!

Vem blir Sveriges mästerkock 2018?

Sveriges vassaste matjury Mischa Billing, Markus Aujalay och Leif Mannerström är tillbaka för att ännu en gång bedöma ett gäng matlagningsentusiaster med drömmar att vinna den ärofulla titeln Sveriges mästerkock. Med flera sökande än någonsin tidigare drar den åttonde säsongen av programmet igång den 10 januari.

Mischa tipsar om bästa budgetmaten

Idag är det årets fattigaste dag och inspirationen i köket kanske tryter. Mischa Billing, jurymedlem i Sveriges mästerkock, tipsar om den billigaste och bästa maten.

Sandra Mastio trancherar kyckling framför juryn

I dinalens andra deltävling får finalisterna en mysterybox som inkluderar en hel majskyckling. Denna ska de dessutom tranchera framför juryn. Något Sandra gör med skakiga händer.