Molly Sanden

Molly Sandén är en svensk sångerska. Hon har vunnit flera priser, bland annat det ärofyllda priset "Årets Artist 2020" under Grammisgalan.

Molly Sandén är en svensk sångerska. Hon har vunnit flera priser, bland annat det ärofyllda priset "Årets Artist 2020" under Grammisgalan.

Molly Sandén: Jag höll in magen i tio års tid

Efter år av känslor av att inte duga som hon är ger artisten Molly Sandén nu ut albumet “Dom ska veta”. Där gör hon upp med gamla spöken i sitt liv och visar att hon numera går sin egen väg och inte skäms för sig själv längre.
I olika låtar bearbetar hon exempelvis händelser I sin karriär och uppväxt. Under perioden hon bodde I Los Angeles för att jobba med sin musikkarriär fick artisten utstå kritik för bland annat sitt utseende när personer I musikbranschen ansåg att hon var för överviktig.

Grammisgalan 2021 | Trailer | Torsdagen den 3/6

TV4 är enormt glada och stolta över att sända årets största musikgala, programlett av inga mindre än Johanna Nordström och Amie Bramme Sey. Missa inte denna speciella kväll i musikens ära med liveakter så som Benjamin Ingrosso, 1.Cuz, och Veronica Maggio.

Grammisgalan 2021 sänds på TV4 Play och Sjuan torsdagen den 3 juni.

Molly Sandén framför Húsavík under Oscarsgalan 2021

Svenska låtskrivarna Max ”Fatmax Gsus” Grahn, Rickard Göransson samt amerikanen Savan Kotecha är nominerade till en Oscar för sången ”Husavik”. Här framför Molly Sandén låten från Husavik på Island i TV4:s sändning.

Húsavík taggade inför Oscarsgalan: ”Filmen spelades in här på riktigt”

Snart är det dags för Oscars-galan, och det vi är allra mest spända på är ju såklart att låten "Husavik" är nominerad för "Bästa originallåt". Låten, som är ledmotivet till filmen "Eurovision Song Contest" är en duett mellan skådespelaren Will Ferrell och svenska Molly Sandén. Och i den lilla fiskebyn Husavik på nordöstra Island finns en svensk och det är Alexia Annisius Askelöf.

Molly Sandén om Oscarsnomineringen: ”Jag skrek rakt ut”

I dag släpptes nomineringarna till Oscarsgalan – världens finaste filmpris. Bland de nominerade är filmlåten ”Husavik (My hometown)” från komedifilmen ”Eurovision song contest: The story of Fire Saga”. Låten är bland annat skriven av svenska Rickard Göransson och framförd av Molly Sandén.

Husavik med Molly Sandén har Oscarnominerats

Molly Sandén och de svenska låtskrivarna bakom "Husavik – my hometown” har chans att vinna en Oscar för bästa låt. Nomineringarna till Oscarsgalan 2021 presenterades idag.

Late Night Concert – Sveriges bästa artister i exklusiva konserter

I samarbete med Live Nation kommer nu det nya formatet Late Night Concert. Tio svenska artister ger varsin konsert under fem veckor i TV4. Molly Sandén, Benjamin Ingrosso, Felix Sandman och Norlie & KKV är några av de artister som kommer att bjuda på en konsertupplevelse utöver det vanliga. Premiär på TV4 den 18 maj.

Avicii och Molly Sandén prisade på årets Grammisgala

Tim Bergling, känd som Avicii vann årets låt för "SOS", som gavs ut postumt förra året. Tims pappa Klas Bergling var på plats för att ta emot priset. Galans stora vinnare blev favorittippade Molly Sandén som tog hem både årets artist och årets album för "Det bästa kanske inte hänt än".