Morgan Alling

Morgan Alling är skådespelare, manusförfattare, regissör och författare. Våren 2009 deltog han i Let's Dance och slutade trea i tävlingen.

Nu är han aktuell som ny röst i Halv åtta hos mig.

Artiklar

Tittarnas respons dundrade in

Positiva reaktionerna vällde in på sociala medier när Let’s dance i fredags gjorde ett helt unikt program. ”Toppenunderhållning! Ni är alla fantastiska som...

Positiva reaktionerna vällde in på sociala medier när Let’s dance i fredags gjorde ett helt unikt program. ”Toppenunderhållning! Ni är alla fantastiska som sprider glädje ut i landet!” skriver en person på sociala medier.

Det var med anledning av sjukdom i produktionen som TV4 valde att inte genomföra Let's dance i vanlig tappning. Programmet bjöd istället på en mängd artister och tidigare deltagare. Dans blev det också. Självaste juryordförande Tony Irving dammade av dansskorna och visade upp en Cha Cha tillsammans med förra årets vinnare Kristin Kaspersen.

- Jag tycker det är väldigt bra att vi ställer in ikväll. Men det är ännu bättre att vi lyckas leverera en sådan fantastisk show, säger Tony i programmet. 

Let’s dance öppnades av Sarah Dawn Finer och Robin Bengtsson som sjöng låten Can’t stop the feeling. TV-tittarna fick njuta av ytterligare en duett när Carola och Måns Zelmerlöw sjöng tillsammans via videolänk. Med Carola i studion och Måns i London levererades en vacker version av Kents låt Sverige. ”Tack för ett fantastiskt bra och mycket underhållande program rakt igenom. Det behövs verkligen i dessa tider!” skriver en person i kommentarsfältet.

Programledarduon David Hellenius och Tilde de Paula Eby hyllas också i sociala medier. ”Tack TV4 för en fantastisk show igår! Så underbara, artister, dansare och världens bästa programledarpar!” skriver en person. 

Kvällen bjöd på tillbakablickar när de tidigare deltagarna Pernilla Wahlgren och Morgan Alling gästade programledarna i green room. En av säsongens deltagare Mikael Sandström var också på plats. Mikael som arbetar som överläkare berättade att han avslutar sin resa i Let’s dance för att gå tillbaka och arbeta inom vården med anledning covid-19/Corona och situationen som råder. 

Darin stod på Let’s dance-scenen och skapade magi när han framförde sin senaste singel En säng av rosor. Till tonerna dansade Tobias Wallin och Katariina Edling. Kvällen avslutades av The Mamas som sjöng sin hit Move. En speciell kväll som sammanfattas bäst av en tittare som kommenterade så här: ”Tänk att få ihop ett sådant bra program på så kort tid! Stor eloge till alla inblandande.”

Let's dance sänds fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.