Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt, född 1958, är sångare och låtskrivare. Han fick sitt publika genombrott med gruppen Triad i slutet av 1980-talet, och ingick under 1990-talet i gruppen GES tillsammans med Anders Glenmark och Orup. Han har hittills gett ut åtta studioalbum under eget namn.

Artiklar

GES gästar fotbollskvällen i Idol 2019

Vad är en fotbollskväll utan GES? Poptrion kommer till Idol och sjunger låten "När vi gräver guld i USA" som var kampsången för Sveriges herrlandslag i...

Vad är en fotbollskväll utan GES? Poptrion kommer till Idol och sjunger låten "När vi gräver guld i USA" som var kampsången för Sveriges herrlandslag i fotbolls-VM 1994.

På fredag är det fotbollskväll i Idol! sändningen börjar en timme tidigare än vanligt, redan 19.00, på grund av Sveriges EM-kvalmatch mot Rumänien. Svenska dam- och herrlandslaget har valt låtar till idolerna, här är låtarna. Men vad är en fotbollskväll utan GES? Poptrion består av sångarna och låtskrivarna Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt. I fredagens Idol uppträder de med fotbollslåten "När vi gräver guld i USA" som var kampsången för Sveriges herrlandslag i fotbolls-VM 1994.