Extern länk
Början på sidans innehåll

Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt, född 1958, är sångare och låtskrivare. Han fick sitt publika genombrott med gruppen Triad i slutet av 1980-talet, och ingick under 1990-talet i gruppen GES tillsammans med Anders Glenmark och Orup. Han har hittills gett ut åtta studioalbum under eget namn. Niklas Strömstedt har medverkat i Körslaget och Så mycket bättre och leder tillsammans med frun Jenny programmet Tillsammans med Strömstedts.Niklas Strömstedt, född 1958, är sångare och låtskrivare. Han fick ...

Sociala medier:

Så friade superromantikern Alexander Karim till sin Malin

Skådespelaren Alexander Karim och hans fru Malin träffades i mycket unga år, men han fick kämpa länge innan de blev ett par. Och det dröjde ett par år tills de gifte sig, men det här frieriet var verkligen värt att vänta på! ”Vilken superromantiker” tycker Jenny och Niklas Strömstedt.

Därför vägrade Alexander Karim jobba med ”gubbslem” efter Metoo

I veckans Tillsammans med Strömstedts berättar skådespelaren Alexander Karim om sina känslor efter Metoo. Han har själv varit med om situationer där producenter – både manliga och kvinnliga – gjort närmanden, men argast blev han efter att han sett Josefin Nilsson-dokumentären. ”Jag kände mig naiv, dum och blind” säger han och berättar för Jenny Strömstedt om inlägget där han tackar nej till att jobba med ”gubbslem”.

Löwengrip om livet efter kraschen: "Bubblan har spruckit"

Isabella Löwengrip levde ett liv i den snabba filen, och bollade flera företag i luften samtidigt som hon skulle ta hand om familjen och upprätthålla en fasad som influencer. Sen kraschade allt. Nu berättar hom om resan tillbaka till välmående i "Tillsammans med Strömstedts".