Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt, född 1958, är sångare och låtskrivare. Han fick sitt publika genombrott med gruppen Triad i slutet av 1980-talet, och ingick under 1990-talet i gruppen GES tillsammans med Anders Glenmark och Orup. Han har hittills gett ut åtta studioalbum under eget namn. Niklas Strömstedt har medverkat i Körslaget och Så mycket bättre och leder tillsammans med frun Jenny programmet Tillsammans med Strömstedts.

Här är paren i tredje säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en ny säsong av relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Under våren besöker de bland andra Charlotte Perrelli och Anders Jensen, Anja Pärson och Filippa Rådin och Stina Wollter och Micke Olsson Wollter för tänkvärda, ärliga och ibland smärtsamma samtal om att leva tillsammans.

Magnus Uggla - Oslagbara

Magnus Uggla tolkar Niklas Strömstedts "Oslagbara" i Så mycket bättre 2019.

Danny Saucedo - De ba livet

Danny Saucedo tolkar Niklas Strömstedt "Sånt är livet" i Så mycket bättre 2019.

GES gästar fotbollskvällen i Idol 2019

Vad är en fotbollskväll utan GES? Poptrion kommer till Idol och sjunger låten "När vi gräver guld i USA" som var kampsången för Sveriges herrlandslag i fotbolls-VM 1994.

GES - När jag var han

Glenmark, Eriksson, Strömstedt (GES) tolkar Danny Saucedos "In the club" i Så mycket bättre 2019.

GES gör krogshow: ”Vi är väldigt olika som personer”

För 25 år grävde de guld i USA och nu är det dags att gräva i låtskatten och bege sig till Göteborg för krogshow. Vi pratar såklart om GES, Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt.

Jenny ringer upp Niklas från studion: ”Kanske är vi i kris?”

Jenny Strömstedt facetimear sin man från studion för att snacka inför premiären av deras gemensamma program ”Tillsammans med Strömstedt” som har premiär i kväll på TV4. Ett relationsprogram där vi får komma flera kända par på djupet.

Efter 15 år - intervju med återförenade GES i replokalen

Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt är återförenade för en sommarturné. Hör de berätta om minnena från VM -94 och skillnader i turnélivet nu och då. Dessutom försöker bandet efterlikna sitt gamla skivomslag – vilket kräver spänst i benen!