Extern länk
Början på sidans innehåll

Ola Rapace

Skådespelare.

Skådespelare.

Nattsvarta bekännelser – om trasiga relationer och beroenden

20 min

Skådespelaren Ola Rapace och radioentreprenören Fredrik Söderholm fick inte sina relationer att fungera och bestämde sig för att försöka förstå varför. Nu är de aktuella med podden ”Sorry, allt gick åt helvete”. Där avhandlar de bland annat deras relation till alkohol och droger och så gör båda upp med sitt förflutna. De söker bland annat upp sina pappor och försöker prata med dem.

Ola Rapace om att vara på botten i livet: ”Körde rattfull med min son”

13 min

Efter år av missbruk och destruktiva relationer befann sig mediaprofilen och radioentreprenören Fredrik Söderholm och skådespelaren Ola Rapace på nån slags botten i livet förra vintern. Händelserna där och då är startpunkten i podden "Sorry" som har premiär i dag. Där gräver Fredrik och Ola i sitt förflutna och genom ärliga samtal öppnar de upp sitt innersta för varandra – och för lyssnaren.

Ola Rapace: Alkohol och droger fungerar inte för mig längre

18 min

Ola Rapace om kreativitetens drivkraft och lust och vad gör man när den inte infinner sig. Han avslöjar att han skriver på en ny bok och är också aktuell med bland annat reality-serien "Behandlingen – 21 dagar mot ett bättre liv" på Discovery Plus och Kanal 5 som har premiär i slutet av oktober.

Ola Rapace: ”Jag har aldrig varit bekväm med badboy-stämpeln”

10 min 25 sek

Nu ska jag ta ansvar för den bilden som finns om mig. Idag gör en av våra mest kända ansikten i film och tv debut som författare, Ola Rapace släpper självbiografin "Romeo - min flykt i fem akter”. Nu ska jag försöka stanna kvar och ta smällarna istället för att ducka och fly.