Början på sidans innehåll

Oscar Fjärrstrand

Oscar Fjärrstrand, bonde från Sala, söker kärleken i Bonde söker fru 2019.

Oscar Fjärrstrand, bonde från Sala, söker kärleken i Bonde söker fru 2019.

Bytte gården mot – en gård

1 min 13 sek

I Bonde söker fru 2019 blev Oscar Fjärrstrand upp över öronen förälskad i Cissi Pettersson. Och kärleken håller i sig. ”Ett av de bästa åren i mitt liv.”

Brevskrivaren Ronja avslöjar: Träffade kärleken i bonden Oscars vän

1 min 48 sek

Innan sommaren såg Ronja en chans till kärlek i getbonden Oscar och bestämde sig för att skriva ett brev. Efter några dagars dejtande på Sundbyholms slott valde Oscar att inte bjuda in Ronja till sin gård, men de båda höll kontakten med varandra på ett vänskapligt plan. Ronja fick till sist träffa kärleken - i ingen mindre än Oscars nära vän.

Det här är bonden Oscar

1 min

Oscar är 22 år gammal och getbonde från Sala. Han är en energisk och påhittig kille som gillar när det händer saker. Till exempel snappade han upp att yoga tillsammans med djur var på tapeten utomlands och ett par veckor senare deltog över hundra personer i yoga sida vid sida med getterna på hans gård. Han tog över farmor och farfars gård redan som 16 åring där han nu fortsätter att förverkliga sina visioner. En framtidsdröm han har är att erbjuda grön hälsa/rehab till dom som behöver. När det kommer till kärlek drömmer han om att träffa en likasinnad tjej som precis som honom sprider energi och glädje omkring sig.