Paolo Roberto

Fullständigt namn: Paolo Roberto.

Född: 3 februari 1969.

Uppvuxen i: Upplands Väsby.

Familj: 2 barn.

Bor: Stockholm.

Karriär: Paolo Roberto blev rikskänd genom långfilmen Stockholmsnatt 1987. Han har ett förflutet som proffsboxare och har även blivit svensk mästare i taekwondo och kickboxning. I TV4 har Paolo bland annat medverkat i Let's dance, gjort två säsonger av matprogrammet Primo Paolo, varit programledare för Robinson, Farmen och kock i Mitt kök.

Aktuell: Som kock i Mitt kök i Sjuan och som programledare för Baren.

Paolo Roberto i sociala medier

Artiklar

Då har Farmen 2020 premiär

Tittarfavoriten Farmen är tillbaka 2020 med en trettonde säsong. Återigen är det Paolo Roberto som leder programmet och har vid sin sida deltagarnas mentor...

Tittarfavoriten Farmen är tillbaka 2020 med en trettonde säsong. Återigen är det Paolo Roberto som leder programmet och har vid sin sida deltagarnas mentor Wincent.

I den nya säsongen av Farmen kommer deltagarna till en gård med en liten badstuga, punchveranda och riktiga sängar. Men som vanligt finns en brokig skara av färgstarka personligheter, och när hunger, maktspel och hårt arbete kommer sätter det även sina spår i deltagarnas humör.

- Jag måste säga att det blir den roligaste säsongen någonsin! Jag har garvat så mycket att jag gråter flera gånger denna sommar. Väldigt sköna deltagare som verkligen har bjudit på sig själva. Det blir också ett lite snällare Farmen i år, säger Paolo Roberto.

Farmen har säsongsstart den 5 januari kl. 20.00 på TV4, TV4 Play och C More. Efter säsongsstart sänds Farmen måndag till torsdag klockan 19.30 med veckofinaler på söndagar klockan 20.00.

Läs om årets deltagare.