Början på sidans innehåll

Patrik Fernlund

Patrik är en av bönderna som letar efter sin stora kärlek i Bonde söker fru 2020. Han är skogsbonde från Kråksjö i Småland.

Patrik är en av bönderna som letar efter sin stora kärlek i Bonde söker fru 2020. Han är skogsbonde från Kråksjö i Småland.

Skrällen: Skickar hem sista valet – före kärleksresan - Bonde söker fru 2020

1 min 10 sek

Skogsbonden Patrik Fernlund från Kråksjö valde Pontus som sista brevskrivare kvar på gården. Tanken var att de sedan skulle åka på gemensam kärleksresa tillsammans, som brukligt är i Bonde söker fru. Men i stället valde Patrik att tacka Pontus för den här tiden och skicka hem honom. ”Det känns tungt på något sätt.”

Sången som får Pontus att bryta ihop - Bonde söker fru 2020

2 min 5 sek

Skogsbonden Patrik Fernlunds sång i Bonde söker fru till sin mamma som gick bort för tre år sedan blir för mycket för en av hans dejter, Pontus. Han stormar iväg i tårar och Patrik får leta upp honom. I samtalet kommer det fram att Pontus bär på mycket egen sorg. ”Det blev alldeles för mycket känslor.”
Patrik: ”Den mest omtumlande dejt jag har haft.”

Bonde söker fru 2020: ”Ett snedsteg kan förändra hela livet”

1 min 28 sek

Det är dags att göra valet vilka av kvinnorna och männen som bönderna Mats Thomsson, Patrik Fernlund, Erik Parai Arnesson och Pontus Mikaelsson ska bjuda i till gruppdejt i Bonde söker fru 2020. Och därmed skicka hem några för alltid. Men valen är inte lätta och männen våndas svårt.