Patrik Sjöberg

Höjdhopparlegendar och författare till boken Det du inte såg, i vilken han avslöjade att han utsatts för sexuella övergrepp av sin tränare i tonåren. En av deltagarna i Let's dance 2014.

Höjdhopparlegendar och författare till boken Det du inte såg, i vilken han avslöjade att han utsatts för sexuella övergrepp av sin tränare i tonåren. En av deltagarna i Let's dance 2014.

Fattigmanssoppa, räkor i vitlöksolja och kryddsteka gifflar

Skådespelaren och kocken Louie Marti gästar Nyhetsmorgon och visar vägen till den perfekta fattigmanssoppan. Det bjuds även på godsaker som kryddstekta gifflar och gambas al ajillo – hans liv i maträtter helt enkelt. Han fick dessutom lite hjälp av sin kompis Patrik Sjöberg.

Patrik Sjöberg om pressen att prestera i OS: ”Det är inga glada miner”

”Jag har själv suttit i bussen till arenan och kommit på mig själv i att önska att ett oväder ställer in tävlingarna.”
Idrottsstjärnan Patrik Sjöberg öppnar upp sig om samtidens ökade press på atleter att prestera på den absoluta toppen i OS-sammanhang, och livet efter idrottskarriären.

Patrik Sjöberg om tuffa vägen tillbaka från respiratorn

När Sveriges bästa höjdhoppare genom tiderna, Patrik Sjöberg, tidigare i vår insjuknade i sepsis, en akut blodförgiftning, var hans liv i fara. Nu är han hos Nyhetsmorgon för att berätta om kampen tillbaka från sjukdomen och nya livet efter mardrömstiden.

Patrik Sjöberg: Jag har inte druckit på snart fyra månader

Före detta elitidrottaren Patrik Sjöberg har en problematisk relation till alkohol. Den blev en livsstil som han till slut kände att han var tvungen att bryta: ”Alkoholen är inte rolig längre”.
Nu är han författare, föreläsare och hedersdoktor: ”Jag mår skit när jag föreläser. Men jag är en överlevare.”

Spel- och kaoskväll

Deltagarna har klarat veckans uppdrag och får i belöning ett sällskapsspel att roa sig med. Men kvällen övergår i ett smärre kaos då vissa myglar sig till poäng...

Storbonden är hänsynslös

Vänskapsband och historia betyder ingenting längre. Veckans storbonde är hänsynslös mot de andra deltagarna.

Patrik Sjöberg till sjukhus

Patrik Sjöberg är sjuk - och övertalas av de övriga deltagarna att släppa sin envishet och söka läkarvård.

Bråk om uthängd pedofil

Patrik Sjöberg hängde ut misstänkt pedofil på sociala medier. Är det förtal eller moral? Advokat Tomas Bodström om trenden med folkdomstolar och lynchmobbar som tar lagen i egna händer.

Patrik Sjöberg: ”Fan va mäktigt det här är”

Se när Patrik Sjöberg och Kee Marcello, som jobbar för att få kusklicens praoar hos en av Sveriges bästa tränare. Programledare Per Skoglund gästar studion och berättar också om hästarna som deltar i sista deltävlingen till Olympiatravet.

"Lovat pappa att han inte ska behöva överleva bägge sina barn"

För ett år sedan fick Jonas Ljungberg en leukemidiagnos. En sjukdom som varit tuff för Jonas, men också för hans nära och kära. För Nyhetsmorgon berättar vännerna Patrik Sjöberg och Jonas Ljungberg om sin vänskap och om hur de stöttat varandra.

Här är kändisarna som är "Jagare" i Tv-jakten Spring

I höstens tv-jakt "Spring!" tävlar svenska par (Springare) av jaktlystna kändispar (Jagarna). Jagarnas uppdrag är att smygfilma Springarna medans de utför uppdrag i Sverige. Här är listan på de bekräftade "Jagarna".

Simon Kachoa, Patrik Sjöberg och Gunhild Carling – dansmedley

De forna deltagarna Simon Kachoa (samba), Patrik Sjöberg (quickstep) och Gunhild Carling (quickstep) dansade en sista gång i finalen av Let’s dance 2014. Musik: Efter solsken (Panetoz), Lyckligare nu (Linnea Henriksson), 9 to 5 (Dolly Parton).

Patrik Sjöberg: "Gjorde en värdig avslutning"

I kvartsfinalen var det Patrik Sjöbergs tur att lämna Let's dance. Men han var inte missnöjd med det. "Det hade känts tråkigt att åka ut på något riktigt dåligt, men jag är inte bättre än så här."

Patrik Sjöberg och Maria Bild – tango och rumba

”Vi hade faktiskt inga sådana där tryck och drag i koreografin”. Maria Bild sa ifrån till Tony Irving efter hans utlåtande. Se Patrik Sjöberg och Maria Bild blanda tango och rumba till The Cardigans Lovefool.

Let's talk kvartsfinal

Let’s talk uppdaterar dig om allt sedan sist inför kvartsfinalen av Let’s dance.