Patrik Svensson

Patriks sista bikt

Patrik "Patzy" Svensson gör sin sista bikt i Big Brother Sverige.

Amilia förlorar i Vasaloppet: "F*cking orättvist!"

Efter att Sami Jakobsson och Amilia Stapelfeldt under ett dygn stakat sig fram i Big Brother Sveriges eget Vasalopp är det dags att utse en vinnare. Ett resultat som leder till besvikelse.

Här tvingas "Patzy" avbryta tävlingen i Big Brother Sverige

Big Brother Sverige - Patrik "Patzy" Svensson har efter läkarbesöket ändå bestämt sig för att delta i dagens immunitetstävlingen. Han tvingas dock avbryta mitt i tävlingen på grund av magsmärtorna som blir för tuffa.

After Ski - Stora besvikelse på Romme-festen: "Fattigt"

Det turkosa laget med Patrik Patzy Svensson, Antonia Anty Johnson, Lisa Engh och Amilia Stapelfeldt förlorade lagtävlingen och möts av en besvikelse på Rommes After Ski. De två vinnande lagen är däremot mycket nöjda med After Ski i Chamonix i Big Brother Sverige.

Känslokaos när Jasmine räddas av tittarna - får återvända till Big Brother

Mergim Feka vann veckans tävling och fick välja vem han ville rädda. Han valde att rädda Patrik "Patzy" Svensson vilket innebär att Jasmine lämnades till tittarnas öde. Men när röstningen avslutades hade över 71,8% av tittarna röstat för att behålla Jasmine. Här återförenas hon med deltagarna.

"Hur mycket kostar ett frimärke?"

Patrik Svensson har chansen att bli fri från sina kedjor i Big Brother-huset om han svarar rätt på en fråga.

Se den rafflande immunitetstävlingen

Alex Manzizila, Lisa Engh, Mergim Feka, Jasmine Armstrong, Daniel Glasman och Patrik Patzy Svensson tävlar om immunitet och att slippa vara ihopkedjad i Big Brother Sverige.