Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren, född 1967, är en svensk sångerska och skådespelerska. Hon gjorde sina första teater- och musikalroller redan som barn, och har tilldelats teaterpriset Guldmasken två gånger. Hon slog igenom som sångerska med låten Piccadilly circus som kom på fjärde plats i Malodifestivalen 1985. I TV4 har hon synts i barnprogrammet Nicke & Nilla, och var även programledare för Småstjärnorna.

Bianca och Pernillas stormiga bråk "Kamerateamet fick gömma sig"

Det har blivit dags att följa Sveriges mest kända mor och dotter igen. Och då pratar vi såklart om Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i Wahlgrens värld. Här berättar de om coronavåren, deras turbulenta relation och Biancas miljonaffär med bolaget Caia.

Tittarnas respons dundrade in

Positiva reaktionerna vällde in på sociala medier när Let’s dance i fredags gjorde ett helt unikt program. ”Toppenunderhållning! Ni är alla fantastiska som sprider glädje ut i landet!” skriver en person på sociala medier.

Pernilla Wahlgren ställer in: Det gick inte till slut

Flera konserter och nöjestillställningar ställs in i coronautbrottets spår. I dag tisdag kom beskedet att artisten Pernilla Wahlgren ställer in sin populära show.
Pernilla Wahlgren ställer in: ”Det gick inte till slut. Folk är för rädda och oroliga”.

Pernilla Wahlgren gästar Let’s dance 2019

Det är dags för musikaltema i Let’s dance och vad passar bättre än att självaste musikaldrottningen Pernilla Wahlgren sitter i juryn och bedömer våra danspars musikaltolkningar?

Trailer: Klassfesten

Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när det klassiska formatet Klassfesten äntligen tar plats i TV4:s tablå. Nu är det dags för kändisar som Magdalena Forsberg, Agneta Sjödin, Stefan Holm och Camilla Läckberg att göra upp i syslöjd, matte och musik och att tävla om vem som minns mest i sin egen historia.

Pernilla Wahlgrens iskalla utmaning

För att få en ledtråd måste Pernilla Wahlgren hålla huvudet (och kroppen) kall. Se om hon lyckas genom att kolla på klippet.

Panik utbryter under miniduellerna

En av duellerna innefattar småkryp, och när en kackerlacka kommer flygande är det få som inte står på tå.

Liam Pitts: "Det var kaos!"

I första duellen gäller det att samla bönor. Det lag som lyckas fylla cylindern först vinner.

Lagen som tävlar i Fångarna på fortet hösten 2014

Säsongens första tävlande om skatten på fortet är musikalstjärnan Pernilla Wahlgren vars lag består av Idoljurymedlemmen Laila Bagge Wahlgren och programledaren Sofia Wistam. De möter inga mindre än sina egna barn, Bianca Wahlgren Ingrosso, Kid Eriksson och Liam Pitts.

Pernilla vill ha revansch på sin skräckcell

Pernilla Wahlgren tar mod till sig och väljer att ta revasch på en cell hon gjort tidigare och misslyckats fullständigt med. Ska det gå vägen den här gången?

Bokklubben 17 oktober

En riktig powertrio gästar Malou efter tio - Camilla Henemark, Pernilla Wahlgren och Elisabet Höglund om sina nyutgivna böcker.

Malou efter tio 17 oktober

En riktig powertrio gästar Malou efter tio - Camilla Henemark, Pernilla Wahlgren och Elisabet Höglund om sina nyutgivna böcker.

Tony Irving om att Pernilla Wahlgren lämnade Let's dance

Ännu en av juryns favoriter, den här veckan Pernilla Wahlgren, tvingades lämna Let's dance.
Något som Tony Irving inte var nöjd med.
- Nu har det blivit en ren popularitetstävling. Folk har svikit henne, sa jurymedlemmen efter sändning.