Peter Jöback

Peter Jöback, född 1971, är en av Sveriges mest folkkära sångare och artister. Peter Jöback har medverkat i flera av TV4:s program - bland annat Körslaget, Nyhetsmorgon, Efter tio och Mia på Grötö.

Peter Jöback, född 1971, är en av Sveriges mest folkkära sångare och artister. Peter Jöback har medverkat i flera av TV4:s program - bland annat Körslaget, Nyhetsmorgon, Efter tio och Mia på Grötö.

Så mycket bättre 2021 - Här är alla artisterna

Peter Jöback, Maxida Märak, Siw Malmkvist, Casper Janebrink, Cherrie, Andreas Mattsson, Gustaf & Viktor Norén, Thomas Stenström, Melissa Horn, Harpo, Daniel Adams-Ray, Moonica Mac och Marie Nilsson Lind. Där har vi hela gänget med artister vi kommer att få njuta av i Så mycket bättre 2021. Premiär i höst på TV4.

Peter Jöback i Så mycket bättre 2021: ”Kommer ta ut svängarna”

Artisterna Peter Jöback och Maxida Märak är två av våra folkkära artister som kommer tolka varandras låtar i Så mycket bättre 2021. De ser fram emot härliga tolkningar och djupa samtal och Peter berättar att han fått frågan förut men att det inte passade i hans liv vid den tidpunkten.

Peter Jöback: ”Hellre luciakrona än strut”

I en tid då inget är som vanligt och julfirandet inte heller blir som det brukar så kan vi i alla fall glädjas av musiken och samlas kring den; var och en för sig eller tillsammans, där vi bor.Den tanken blev startskottet för den live-streamade julkonsert Peter Jöback kommer ha imorgon söndag på Lucia-dagen. Peters första julkonsert på fem år.

Peter Jöback: ”En konfrontation med familjen jag önskat jag fått göra på riktigt”

Årets stora julfilm "Jag kommer hem igen till jul" har premiär i veckan. En film som grundar sig i Peter Jöbacks eget berättande. Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul och har övertalats att vara med på sin bror Anders årliga julkonsert. Och det som förväntas bli en trevlig julhelg tar en vändning när gamla familjehemligheter seglar upp till ytan. Vi gästas av skådespelarna Peter Jöback och Johannes Kuhnke och regissör Ella Lemhagen.

Här är Hörnan 7 oktober!

I det fjärde avsnittet av Hellenius Hörna blir det spontansång och improvisationsteater när Peter Jöback, Leif GW Persson och Hedda Stiernstedt gästar studion

Jöback och Mörck om vänskapen: ”Jag har lärt mig alla knep av Marianne”

Den 20 september är det premiär för Peter Jöbacks nya show "Med hjärtat som insats". En färgsprakande musikalisk resa med det bästa från Peters egen repertoar. En av de artister som Peter har med sig på scen är ingen mindre än skådespelaren Marianne Mörck. De har känt varandra i över 20 år och har lärt känna varandra på djupet.

Peter Jöback sjunger Beppe-låt för Lill-Babs

Peter Jöback sjunger ”Vinden i min själ” under minnesgudstjänsten för Barbro ”Lill-Babs” Svensson i Storkyrkan i Stockholm söndagen 27 maj. Musik skriven av Michel Legrand och svensk text av Beppe Wolgers.