Petter

Petter Alexis Askegren, född 1974, är en svensk rappare, som slog igenom med låten Mikrofonkåt 1999. Han medverkade i den första säsongen av Så mycket bättre 2010.

Petters plats på jorden: "Tiden stannar"

Petter har skrivit en bok om platsen som på vissa sätt har präglat honom, Kosteröarna. I Nyhetsmorgon berättar han varför platsen har en så särskild plats i hjärtat.

Petter - Jag skiter

Petter tolkar Magnus Uggla - Jag skiter i Så mycket bättre 2019.

Petter - Bonfire

Petter tolkar Miss Li - Bonfire i Så mycket bättre 2019.

Petter - Jag lovar

Petter tolkar Titiyo - Jag lovar i Så mycket bättre 2019.

Petter - Kung för en dag

Petter tolkar Magnus Ugglas låt "Kung för en dag " i Så mycket bättre 2019.

Miss Li - Lev nu dö sen

Miss Li sjunger Petters låt "Lev nu dö sen" i Så mycket bättre 2019.

”Barbro, du var bäst” – Petters hyllning till Lill-Babs

Artisten Petter berättar om sina möten med Barbro ”Lill-Babs” Svensson. De var bland annat med tillsammans i TV4-programmet ”Så mycket bättre”. Från minnesgudstjänsten i Storkyrkan i Stockholm söndagen 27 maj.

Tina i fjällen är tillbaka!

Tina Nordström är äntligen tillbaka i den fjärde säsongen av Tina i fjällen – programmet där Tina styr kosan norrut för att tillsammans med sina gäster ge sig ut på spännande äventyr och matlagning i unik miljö.

Petter hedrar sin mamma: Hon var min trygghet

För snart 20 år sen satte han den svenska hiphopen på kartan, i dag är han en av våra mest folkkära artister. Nu har Petter gett ut en platta där en av låtarna handlar om hans mamma som nyligen gick bort.

Här är stjärnorna som besöker Hellenius hörna i höst

Ingemar Stenmark, Mia Skäringer, Leif GW Persson, Laleh och Miriam Bryant – det är bara några av gästerna som besöker David Hellenius i hans talkshow Hellenius hörna i höst.
Dessutom blir programmet dubbelt så långt.