Pia Johansson

Pia Johansson, född 1960, är en svensk skådespelare, radio- och TV-underhållare, föreläsare och moderator. I TV4 har hon medverkat som en av "politikerna" i det blåa laget i långköraren Parlamentet. Hon tar över rollen som speaker-röst i Halv åtta hos mig efter Helge Skoog.

Pia Johansson, född 1960, är en svensk skådespelare, radio- och TV-underhållare, föreläsare och moderator. I TV4 har hon medverkat som en av "politikerna" i det blåa laget i långköraren Parlamentet. Hon tar över rollen som speaker-röst i Halv åtta hos mig efter Helge Skoog.

Pia Johansson om sin tro: ”Tog tre år innan jag konverterade”

Påsken är en av de viktigaste högtiderna inom kristendomen. Och i dag, på påskdagen, är det ju en glädjens dag för då firar man Jesus återuppståndelse. Vi har med oss skådespelerskan och komikern Pia Johansson för att prata om att gå från mörker till ljus.

De tävlar om vem som minns mest i Klassfesten

I Klassfesten tar ett antal kända personer tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när de tävlar om vem som minns mest från sin tid i skolan. Här är listan på samtliga deltagare i Klassfesten.

Heta namn till Parlamentet

Snart drar en rykande färsk säsong av Parlamentet igång. Vi kommer återse många populära panelmedlemmar som Josephine Bornebusch och Johan Rheborg samt en ny lovande talang i form av Messiah Hallberg.

Så röstar du på din favorit

Förra veckan fick vi tyvärr säga hej då till Toni Prince. Nu ska sju tävlande par bli sex. Den här veckan har de blivit tilldelad varsin ikon som de ska tolka. Det är allt ifrån Madonna till Evert Taube. Här hittar du all information du behöver för att se till att din favorit stannar kvar i tävlingen. Observera att du först kan börja rösta när sändningen startat fredagen den 15 april 20.00.

Så röstar du på din favorit

Förra veckan var det tyvärr Isabel Adrian som tvingades lämna programmet. Denna vecka ska åtta bli sju. De kommer den här veckan tillägna sin dans till en speciell person i deras liv. Här hittar du all information du behöver för att se till att din favorit stannar kvar i tävlingen. Observera att du först kan börja rösta när sändningen startat fredagen den 8 april 20.00.

Så röstar du på din favorit

Förra veckan var det Johan Rabaeus som tvingades lämna programmet. Denna vecka ska nio bli åtta, temat är Jorden runt. Här hittar du all information du behöver för att se till att din favorit stannar kvar i tävlingen. Observera att du först kan börja rösta när sändningen startat fredagen den 1 april 20.00.

Så röstar du på din favorit

Förra veckan var det Ewa Fröling som tvingades lämna programmet, först av alla. Denna vecka ska tio bli nio. Här är all information du behöver för att se till att din favorit stannar kvar i tävlingen. Observera att du först kan börja rösta när sändningen startat fredagen den 25 mars 20.00.

Så röstar du på din favorit ikväll

För första gången under säsongen kommer ett par att tvingas lämna tävlingen. Här hittar du all information för se till att ditt favoritpar får stanna kvar. Observera att du först kan rösta när sändningen startat.

Let's dance - musiken

I varje program och till varje dans våra stjärnor framför finns det en låt. Här kommer vi samla alla låtar som är med under säsongen.

Dansordning och låtarna i premiären

I premiäravsnittet av Let's dance 2016 står elva par på dansgolvet men i detta program röstas inget par ut. Nedan hittar du all information kring danserna och låtarna.

Tre nya proffsdansare i Let's dance

Under våren kommer tre nya proffsdansare att ta plats i rutan. Välkomna till Let's dance-familjen Fredric Brunberg, Marc Christensen och Yvo Eussen.

De är klara för Let's dance!

Det kommer bli en magisk vår när Let's dance drar i gång vår den 11 mars.
Här är deltagarna som är klara för tävlingen!

Pia Johanssons blir närgången

Komikern Pia Johansson går loss i Parlamentet och kommer nära programledaren Anders S Nilsson, kanske lite för nära?

Efterrätt: Medovik

Den finansiella rådgivaren Alina avslutar sin ryska meny med efterrätten medovik. Det är en honungs- och valnötstårta. Tårtan serveras med jordgubbar. Receptet hittar du på recept.nu.

Varmrätt: Zarkoe

Till varmrätt bjuder Alina från Göteborg på en traditionell rysk köttgryta. Till grytan serverar hon bovete. Vill du ha receptet? Då hittar du det på recept.nu.

Förrätt: Gammaldags Blinier

Den finansiella rådgivaren Alina använder sitt ryska arv och skapar en rysk meny. Till förrätt lagar hon blinier på babushkas vis. Vill du ha receptet hittar du det på recept.nu.

Efterrätt: Crema catalana

Marcus från Göteborg avslutar sin kväll med en Crema catalana. Den serveras med en citrussallad och mjölkchokladtryffel. Vill du ha receptet hittar du det på recept.nu.

Varmrätt: Portermarinerad hjortstek

Bagaren Marcus bjuder gästerna på hjortstek som är marinerad i porter. Till den serveras en karl-johansvamprisotto. Recept httar du på recept.nu.

Förrätt: Avokadotartar

Butiksbagaren Marcus startar upp sin kväll i Göteborg genom att bjuda på en avokadotartar. På den toppar han löjrom, gurka och rostade pinjenötter. Receptet hittar du på recept.nu.

Efterrätt: Storartad "eblakaga"

Ann från Göteborg avslutar sin kväll med en äppelkaka med kavringbotten. kakan serveras med hemlagad vaniljsås. Vill du ha receptet? Då hittar du det på recept.nu.

Förrätt: Tantröra med pumpernickel

Ann från Göteborg bjuder på en variant av gubbröra till förrätt. Istället för ansjovis blir det lax på smörgåsen. Receptet hittar du på recept.nu.

Efterrätt: Cherimoyaparfait

Cherimoay är en frukt som växer exempelvis växer i Peru. Jonas gör en parfait av den. Till det serverar han knäckiga pepparkakor. Receptet finner du på recept.nu.