Början på sidans innehåll

Pugh Rogefeldt

Pugh Rogefeldt, född 1947, är en svensk sångare och låtskrivare. Han albumdebuterade 1969 och räknas som en av de första att skriva rockmusik på svenska. 2012 medverkade han i tredje säsongen av Så mycket bättre.

Pugh Rogefeldt, född 1947, är en svensk sångare och låtskrivare. Han albumdebuterade 1969 och räknas som en av de första att skriva rockmusik på svenska. 2012 medverkade han i tredje säsongen av Så mycket bättre.

Pugh - En lärling på våran gård

3 min 36 sek

Pugh Rogefeldt tar sig an Sylvia Vrethammars En lärling på våran gård och förvandlar den till En fröken i våran klass. (Originalet är klassikern Son of a preacher man.)

Snustillverkning under Magnus Ugglas dag i Så mycket bättre

3 min 50 sek

Magnus Uggla har arrangerat snustillverkning som eftermiddagsaktivitet under sin dag i Så mycket bättre. Det blir vilda experiment med olika smaker - och Sylvia Vrethammar provar för första gången i sitt liv att lägga in en prilla, något som gör de erfarna snusarna Magnus och Pugh ganska oroliga.

Pugh Rogefeldt - Varning på stan

4 min 26 sek

Pugh Rogefeldt tar på sig hjälmen och river av en rockig version av Magnus Ugglas hit Varning på stan i Så mycket bättre.

Bakdags med Magnus Uggla

2 min 15 sek

Magnus Ugglas första aktivitet blir oväntat nog bakning. Gottegrisarna Maja Ivarsson och Olle Ljungström verkar finna sig väl till rätta medan Pugh Rogefeldt är något skeptisk.

Miss Li ordnar introtävling i fårhagen

3 min 16 sek

Miss Lis eftermiddagsaktivitet i Så mycket bättre blir en picknick i en närbelägen fårhage där det vankas fika och introtävling. "Jag tror det hade varit bättre att göra det när vi hade fått smaka lite starkt", konstaterar Magnus Uggla. På gitarr: Så mycket bättre-bandets kapellmästare Stefan Olsson.

Pugh Rogefeldt - Överallt

3 min 2 sek

Pugh Rogefeldt levererar en rockig version av Olle Ljungströms låt Överallt i andra avsnittet av Så mycket bättre.

Pugh jagar Uggla med pilbåge

1 min 12 sek

Pugh vandrar omkring med en pilbåge vilket får Magnus Uggla att undra vad han tänker skjuta. Svaret gör inte Magnus lugnare...

Levande charader på Olle Ljungströms dag

1 min 6 sek

Olle Ljungström arrangerar en charadtävling med minst sagt knepiga uppdrag för sina artistkollegor. Bland annat framför Pugh Rogefeldt en charad som verkligen sätter myror i huvudet på Darin.

Över hälften av tittarna valde Så mycket bättre

8 min 13 sek

Lördagens säsongsstart av Så mycket bättre visade än en gång hur mycket programmet uppskattas av tittarna. Av alla tittare mellan 12-59 år valde hela 53 procent att se Magnus Ugglas, Darins, Miss Lis och de andra artisternas första möte i årets upplaga av succéprogrammet.

Pugh och Darin - Stockholm

2 min 45 sek

Som avslutning på Pugh Rogefeldts dag i Så mycket bättre väljer Pugh att sjunga duett med Darin i en moderniserad tolkning av Stockholm.

Pugh om sin fängelsevistelse

2 min 35 sek

Pugh Rogefeldt berättar historien om hur han rymde från lumpen för att spela in sin första platta - och hamnade i fängelse på kuppen.

Pugh om familjelivet och alkoholen

2 min 35 sek

Att kombinera artistliv med tillvaron som familjefar är inte helt enkelt. Pugh Rogefeldt berättar om den besvärliga åren under 1970-talet och om sin roll som pappa.

Extramaterial: Pugh om den dramatiska tågolyckan

3 min 36 sek

I en scen som inte fick plats i det färdiga programmet berättar Pugh Rogefeldt om hur han var med om en otäck tågolycka under en resa till Åre, då tåget han och familjen befann sig på kolliderade med en traktor.

Så mycket bättre-artisterna kommer till pensionatet

1 min 37 sek

Dags för en ny grupp artister att samlas på pensionat Grå gåsen på Gotland för en veckas musikaliskt umgänge. Pugh Rogefeldt bjuder på sangria, Sylvia Vrethammar anlitar Darin Zanyar som bärhjälp och Magnus Uggla slänger en snabb gliring åt förra årets gäng.

Se trailern för nya säsongen av Så mycket bättre

30 sek

Snart drar tredje säsongen av succéprogrammet Så mycket bättre igång. Den här gången är det Pugh Rogefeldt, Miss Li, Magnus Uggla, Sylvia Vrethammar, Olle Ljungström, Maja Ivarsson och Darin som ska umgås under en intensiv vecka på Gotland och tolka varandras låtar. Säsongsstart lördag 27:e oktober i TV4.