Rania Shemoun Olsson

Rania Shemoun Olsson har jobbat på kanal 12 i Karlstad med både sport, nöje och matprogram och gick sedan vidare till TV4Värmland. Kom till TV4Nyheterna och Nyhetsmorgon 2010 och har även gjort Spårlöst.

Hur mycket tandkräm tar du? Här testas programledarna

Det blir allt vanligare med hål i tänderna och munhälsan har koppling till andra vanliga sjukdomar som hjärt-och kärlsjukdomar. Hur mycket tandkräm man ska ha? Här testar Soraya och Jesper sina morgonkollegor Madeleine Westin, Rania Shemoun Olsson och Maria Söderfeldt.

Programledaren berättar om rånet: ”De krossade bilen”

Många råkar ut för ficktjuvar och stölder under julshoppingen. Nyhetsankare Rania Shemoun Olsson berättar om en jobbig händelse hon upplevde under en resa i San Fransisco – ”jag hade inte läst på tillräckligt”.

Grease fyller 40 år – "Man var ju kär i John Travolta"

I dag är det 40 år sedan filmklassikern Grease gick upp på de svenska biograferna. Programledarna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson minns tillbaka med Rania Shenoun Olsson, Mattias Tjernström och Linda Eriksson.

Fortfarande rasar många skogsbränder i Sverige

Skogsbränder härjar fortfarande på flera håll i landet, som en konsekvens av det varma vädret och bristen på regn. I Hagfors kommun i Värmland har räddningstjänsten nu lyckats få brandhärden under kontroll efter att ha kämpat med släckningsarbetet. De fyrtiotal hushåll som hade evakuerats har nu kunnat återvända till sina hem. TV4Nyheterna rapporterar direkt från Hagfors.

Så hamnade FN:s säkerhetsråd på Österlen

TV4Nyheternas utrikeskommentator Rolf Porseryd berättar hur det gick till när FN:s säkerhetsråd bestämde sig för att träffas på Dag Hammarskjölds Backåkra på Österlen i Skåne. Mötet inleds i dag fredag. Säkerhetsrådet ska bland annat diskutera situationen i Syrien.

Svenskt raseri – det gör programledarna rasande

Det ska handla om svenska folkets raseri. Minns ni när trillingnöten försvann? Och när Carola ryckte upp en blomma med roten? Hör vad som får våra programledare att ilskna till!

"Fick ni era egna 501:or back in the day?

Vi svenskar älskar våra jeans! Det kommer handla om jeans, jeansmode och passform i Nyhetsmorgon. Så här minns programledarna sina första egna par och kollar in hur jeansen ska se ut i dag.

Dramatik i direktsändning - här går stolen sönder

När Nyheternas Rania Shemoun Olsson skulle presentera Nyheternas 9-sändning på lördagsmorgonen höll det på att gå riktigt snett. Ena hjulet på stolen hade åkt av och hon var nära att ramla omkull. Se när Nyhetsmorgons kock Frederik Zäll rycker in och skymtar förbi i rutan.