Extern länk
Början på sidans innehåll

Rania Shemoun Olsson

Rania Shemoun Olsson har jobbat på kanal 12 i Karlstad med både sport, nöje och matprogram och gick sedan vidare till TV4Värmland. Kom till TV4Nyheterna och Nyhetsmorgon 2010 och har även gjort Spårlöst.Rania Shemoun Olsson har jobbat på kanal 12 i Karlstad med både spo...

Kungahusets sympatier till svenska folket i pandemin

Även kungafamiljen har påverkats under pandemin och TV4s programledare Rania Shemoun Olsson har fått följa familjen under hela året. Mycket har präglats av pandemin men det har även funnits ljusare stunder, där vi får ta del av ett tävlingsinriktat prinspar.

Ekonominyheterna 19.00 21 december 2020

I Ekonominyheterna måndag med Rania Shemoun Olsson: Avbokningarna väller in på landets fjällanläggningar inför jul och nyår • Konsumentverket riktar skarp kritik mot landets lekland för bristande säkerhet.

”Ovanligt att drottningen öppnar upp sig så här mycket”

Drottning Silvias bror Walther Sommerlath avled i oktober 2020. Nu berättar drottningen att brodern led av alzheimers sjukdom. Det är ovanligt att drottningen öppnar upp sig så här mycket, säger Rania Shemoun Olsson som intervjuade drottning Silvia till programmet Kungahuset 2020 som sänds i TV4 på juldagen.