Renee Nyberg

Började som programledare för Tur i Kärlek i TV4 år 1992. Under 18 år programledare för dokumentärserier som 45 Minuter och Livet blir Bättre, stor underhållning såsom Sing Along, Blåsningen och Landskampen samt talkshowen Renées Rubriker på TV3. Sedan 2014 tillbaka på TV4 med antikprogrammet Bytt är bytt, intervjuserien Renées Brygga och underhållningsprogrammet Klassfesten.

Började som programledare för Tur i Kärlek i TV4 år 1992. Under 18 år programledare för dokumentärserier som 45 Minuter och Livet blir Bättre, stor underhållning såsom Sing Along, Blåsningen och Landskampen samt talkshowen Renées Rubriker på TV3. Sedan 2014 tillbaka på TV4 med antikprogrammet Bytt är bytt, intervjuserien Renées Brygga och underhållningsprogrammet Klassfesten.

Renée Nyberg: "Är det någon som skulle klara det här så är det Ulrika"

Renée Nyberg om kidnappningen av elitryttaren Ulrika Bidegård i Belgien.
Hela den fasansfulla historien har präglat hela Ulrikas liv på många sätt bland annat valde Ulrika att avbryta sin karriär efter dramat. Här berättar både Ulrika och Renée om traumat som nu blivit dokumentär.

Camilla Läckberg: "Varför har det så stor betydelse vilken storlek på kläder jag har"

Camilla Läckberg har i flera inlägg på sociala medier pratat om att hon inte mår bra med sig själv. Hon har gått upp i vikt och berättar hur arg hon är på sig själv över att det spelar så stor roll för henne. Hon beskriver att hon ju har så mycket i sitt liv att vara lycklig över. Varför ska det då spela så stor roll för henne vilken storlek hon har på kläderna?

Marie Göranzon: "Varför sade jag inte ifrån?"

Marie Göranzon tänker tillbaka på vad hon är mest stolt över under sitt liv och vad hon önskar att hon hade gjort annorlunda. Hon känner att man tagit henne för givet många gånger.

Kronér om mörka tiden – talar ut om polisbesöket och hetsätandet

Underhållaren och programledaren Lasse Kronér upplevde baksidorna med metoo-revolutionen hösten 2017. Han anklagades bland annat för sexuellt utnyttjande av en kvinnlig praktikant på SVT – men sedan ett par år tillbaka är förundersökningen nedlagd och han är friad från alla anklagelser. Ärren sitter dock kvar i göteborgaren. I Renées brygga lägger han ut texten om när han befann sig på botten – efter en lång och ensam isolering i hemmet fann han sig själv på en pinnstol med en kraftig övervikt efter att ha sökt tröst i ostbollar och hembeställd mat.

Carola kan tänka sig att nätdejta

Carola är singel igen och Renée Nyberg frågar om hon kan tänka sig att nätdetja. Det har hon aldrig gjort, men säger att hon gärna skulle pröva.

Hellenius hörna – TV4 30 år

I september är det 30 år sedan som TV4 började sända. Det firar Hellenius hörna i ett förlängt specialprogram där David Hellenius har bjudit in några av personerna som har präglat kanalen under tre decennier. Vi får höra historierna om vad som hände bakom kulisserna och återse klassiska TV-ögonblick och aldrig tidigare visat material. Och på klassiskt Hörnan-vis har David också planerat in en och annan överraskning. På gästlistan står Malou von Sivers, Sissela Kyle, Renée Nyberg, Robert Gustafsson och Kristian Luuk.

Så röstar du i Kristallens publikpriser

I årets Kristallen är David Hellenius, Renée Nyberg och Renées brygga nominerade från TV4-tittarna i publikpriserna Årets manliga programledare, Årets kvinnliga programledare och Årets program. Det är du som tittare som bestämmer vinnarna i respektive kategori.

Renée bjuder in till klassfest – här är gästerna

Det blir en ny säsong av nostalgi, humor och skämskuddar när klassföreståndare och programledare Renée Nyberg samlar folkkära kändisar till Klassfesten på TV4. Denna gång är det bland annat Martin Stenmarck, Carola, Jan Björklund och Kristin Kaspersen som tar plats i skolbänken och tävlar om vem som minns mest av sin egen skoltid.