Rennie Mirro

Rennie Mirro är musikalstjärna, skådespelare och artist. Han har även sett som programledare för TV4s dejtingprogram Flirty dancing och svenska Grammisgalan.

Rennie Mirro är musikalstjärna, skådespelare och artist. Han har även sett som programledare för TV4s dejtingprogram Flirty dancing och svenska Grammisgalan.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Trailer: Grammisgalan 2020

Årets största musikgala närmar sig. Det blir en stjärnsprakande afton fylld av exklusiva uppträdande och hemliga gäster samtidigt som de prestigefyllda grammisstatyetterna delas ut. Se Grammisgalan live på TV4 Play och TV12 torsdag 6 februari kl 19.30.

Rennie Mirro leder vårt nya dansanta dejtingprogram Flirty dancing

I höst har TV4:s nya satsning Flirty dancing premiär. Ett magiskt och musikaliskt dejtingprogram där två främlingar lär sig ena halvan av en koreografi – för att sedan mötas för första gången i en dans.
Dansgolvet har bytts ut mot en spektakulär plats och programledare är musikalstjärnan, skådespelaren och artisten Rennie Mirro.

TV4 Play sänder Grammisgalan 2019

Den 7 februari 2019 är det dags för Grammisgalan 2019 som för första gången äger rum på Annexet i Stockholm. Galan livesänds på TV4 Play och leds av komikern Daniel Hallberg och artisten Rennie Mirro. I år bjuds även Sveriges alla musikälskare in för att se galan live på TV4 Play med start klockan 19.30.

Musikalartisten: "Jag lever min dröm"

I höst uppträder artisten Rennie Mirro i dansföreställningen "From Sammy with love" på Apollo Theater i New York. Dessutom har han blivit teaterdirektör och ska bli pappa.

David bjuder på lite Broadway-dans!

Karl Dyall och Rennie Mirro gästar Let's dance och eftersom de är Broadway aktuella bjuder David Hellenius på ett smakprov på sina egna skills!

Här böjer Brynolf & Ljung ett glas

Brynolf och Ljug träffar Mamma mia-ensembeln samt Hanna Lindblad och Rennie Mirro. De ber dem att hämta ett vinglas. Vad som händer sedan för kändisarna att tappa andan!