Början på sidans innehåll

Richard Herrey

Richard Herrey är artist och deltagare i Lyckliga gatan.

Richard Herrey är artist och deltagare i Lyckliga gatan.

Richard Herrey ger sig in i politiken: "Har deltagit i debatten på sociala medier länge"

7 min 50 sek

Ronald Reagan har gjort det. Arnold Schwarzenegger har gjort det – gått från kändisglamouren till politiken. Anders Pihlblad går igenom alla svenska kändisar som gett sig in i politiken genom åren. Nu ger sig den forne Herrey-medlemmen Richard Herrey ut i politiken och kandiderar för Moderaterna i Stockholms län. Artisten och radioprofilen berättar varför och vad som är viktigt för honom.

Här är kändisarna som tävlar i Hela Sverige bakar 2016

Vad blir resultatet om du vispar ihop skratt, sång och en massa härliga recept? Tredje säsongen av Hela kändis-Sverige bakar! Åtta nya, baksugna kändisar har tagit sig till Taxinge slott för att dela med sig av sina bästa baktips och tävla om vem som är den vassaste hemmabagaren. Bland annat kommer Dominika Peczynski baka med inspiration från sina ryska rötter, Klas ”Klasse” Möllberg plocka fram apan i sig och Gladys del Pilar dela med sig av sitt hemliga recept på petit choux. Hela kändis-Sverige bakar har säsongsstart den 12 maj 20.00 i TV4.

Folkkära artister sjunger ledmotivet till Lyckliga gatan

56 sek

Lyckliga gatan bjuder på unika musikaliska möten över generations- och genregränserna. Här sjunger Py Bäckman, Nordman, Louise Hoffsten, Owe Thörnqvist, Richard Herrey och Sylvia Vrethammar ledmotivet till programmet.