Extern länk
Början på sidans innehåll

Robert Gustafsson

Robert Gustafsson, född 1964, är en svensk komiker och skådespelare, och ingår i komikergruppen Killinggänget. I TV4 har han synts i bland annat Parlamentet, Rena rama Rolf, Hjälp! och Gustafsson 3 tr.Robert Gustafsson, född 1964, är en svensk komiker och skådespelare...

”Gustafsson gör en fantastisk tolkning av Skandiamannen”

Netflixserien ”Den osannolika mördaren” har premiär idag och handlar om teorin att det var Stig Engström, även känd som Skandiamannen, som låg bakom mordet på Olof Palme. Det var ju också han som Palmegruppen pekade ut förra året som trolig gärningsman. Efter fem gästas av filmrecensenten Cicci Renström Suurna, som betygsätter filmens handling.

Robert Gustafsson spelar ”Skandiamannen” i ny serie

Den 10 juni förra året pekades den avlidne Stig Engström, även känd som ”Skandiamannen”, ut som Olof Palmes mördare av chefsåklagare Krister Petersson och förundersökningen lades ner. Om det verkligen var Stig Engström som mördade Palme vet vi inte, men den nya fiktiva serien "Den osannolika mördaren" bygger på Thomas Pettersons bok, och gestaltar händelsen utifrån perspektivet att det var Skandiamannen som sköt statsministern. Stig "Skandiamannen" Engström och hans fru Margareta spelas av Robert Gustafsson och Eva Melander.

Robert Gustafssons kritik mot Rain Man: ”Rena felaktigheter”

Skådespelaren och komikern Robert Gustafsson har varit otroligt produktiv under pandemin trots att han själv blev ordentligt sjuk i corona. Nu står han på scenen som autistiske Raymond Babbit i Rain man och är även aktuell i ny serie om Skandiamannen.

Samuel Fröler debuterar i tv-serien – Det som göms i snö: ”Tveksam till rollen - man måste ju in i skiten”

Dags för andra säsongen av den prisade krimserien "Det som göms i snö" serien som baserar sig på en idé av författaren Leif GW Persson. Än en gång får vi möta skådespelaren Robert Gustafsson i rollen som den allvarstyngde mordutredaren, Peter Wende,l som har svårt acceptera sin egen brors självmord. Samuel Fröler, som är ny i serien denna säsong, spelar "Ludde Larsson"; polischefen som det visar sig allteftersom, lever ett mörkt dubbelliv.