Robert Gustafsson

Robert Gustafsson, född 1964, är en svensk komiker och skådespelare, och ingår i komikergruppen Killinggänget. I TV4 har han synts i bland annat Parlamentet, Rena rama Rolf, Hjälp! och Gustafsson 3 tr.

Robert Gustafsson, född 1964, är en svensk komiker och skådespelare, och ingår i komikergruppen Killinggänget. I TV4 har han synts i bland annat Parlamentet, Rena rama Rolf, Hjälp! och Gustafsson 3 tr.

En dag i Rolands liv

Robert Gustafsson stör sig själv som vår favoritvärmlänning Roland!

Kritik mot Robert Gustafssons gata i Kalmar

Gatunamn är aktuellt i Kalmar just nu eftersom kommunen bestämt att döpa en gata efter komikern Robert Gustafsson och ett torg efter den socialdemokratiske lokalpolitikern Roger Kaliff. Men alla är inte lika positiva. ”Direkt olämpligt”, säger Lennart Dehlin på Lantmäteriets ortnamnsfunktion, och hänvisar till rekommendationer från FN.

Robert Gustafsson om Palmemordet: “Har varit ganska plågsamt”

Skådespelaren Robert Gustafsson är inte bara aktuell med “Kulfadern” på TV4, han har även slagit i England på BBC med serien “The truth will out”. Förutom det är han mitt uppe i inspelningen av Netflixserien “Den osannolika mördaren” där han spelar Stig Engström, mannen som pekats ut som statsminister Olof Palmes mördare. Han var även i samma område som Olof Palme och mördaren när mordet skedde.

Tony Rickardsson är inte bitter

Hela idrottseliten och kungafamiljen fick stifta bekantskap med Robert Gustafssons Tony Rickardsson som inte var helt nöjd med valet av årets manliga idrottare...

Robert Gustafsson: ”Något väldigt roligt med aggressiv homofobi”

Robert Gustafsson har gett liv åt många karaktärer under sina 35 år som skådespelare och nu kommer denna kavalkad av gubbar att visas i "Kulfadern" på TV4 . Dessutom ger han sig på rollen som Skandiamannen: ”Jag kan göra det med ålderns rätt”, säger han.

Hellenius hörna – TV4 30 år

I september är det 30 år sedan som TV4 började sända. Det firar Hellenius hörna i ett förlängt specialprogram där David Hellenius har bjudit in några av personerna som har präglat kanalen under tre decennier. Vi får höra historierna om vad som hände bakom kulisserna och återse klassiska TV-ögonblick och aldrig tidigare visat material. Och på klassiskt Hörnan-vis har David också planerat in en och annan överraskning. På gästlistan står Malou von Sivers, Sissela Kyle, Renée Nyberg, Robert Gustafsson och Kristian Luuk.

Här är alla som gästar Klassfesten 2019

Det är återigen dags för prov, kvartsamtal och musik när Klassfesten är tillbaka. Den här gången gästar bland annat Mark Levengood, Carolina Klüft, Viktor Frisk och Jessica Andersson. Se alla som gästar Klassfesten 2019 här!

Rolandz – Fuldans

Rolandz inleder kvällens Lotta på Liseberg med låten Fuldans.

Robert Gustafsson och Anders Jansson: "Där finns Sveriges bästa publik"

10 år har det tagit för humorprofilerna att äntligen börja jobba tillsammans. Nu ska Robert Gustafsson och Anders Jansson ut på scenshow ihop. Om ett par veckor har hyllade "Oscarsrevyn", som redan gått för fulla hus i Stockholm, premiär på Lorensbergsteatern i Göteborg. Duon passar på att skämta både om Nyhetsmorgon, det politiska läget just nu och diskuterar huruvida Donald Trumps hår är äkta.

Heta namn till Parlamentet

Snart drar en rykande färsk säsong av Parlamentet igång. Vi kommer återse många populära panelmedlemmar som Josephine Bornebusch och Johan Rheborg samt en ny lovande talang i form av Messiah Hallberg.