Robert Gustafsson

Robert Gustafsson, född 1964, är en svensk komiker och skådespelare, och ingår i komikergruppen Killinggänget. I TV4 har han synts i bland annat Rena rama Rolf, Time out, Hjälp! och Gustafsson 3 tr.

Hellenius hörna – TV4 30 år

I september är det 30 år sedan som TV4 började sända. Det firar Hellenius hörna i ett förlängt specialprogram där David Hellenius har bjudit in några av personerna som har präglat kanalen under tre decennier. Vi får höra historierna om vad som hände bakom kulisserna och återse klassiska TV-ögonblick och aldrig tidigare visat material. Och på klassiskt Hörnan-vis har David också planerat in en och annan överraskning. På gästlistan står Malou von Sivers, Sissela Kyle, Renée Nyberg, Robert Gustafsson och Kristian Luuk.

Här är alla som gästar Klassfesten 2019

Det är återigen dags för prov, kvartsamtal och musik när Klassfesten är tillbaka. Den här gången gästar bland annat Mark Levengood, Carolina Klüft, Viktor Frisk och Jessica Andersson. Se alla som gästar Klassfesten 2019 här!

Rolandz – Fuldans

Rolandz inleder kvällens Lotta på Liseberg med låten Fuldans.

Robert Gustafsson: "Han är min favoritkaraktär"

Komikern Robert Gustafsson slog dansbands-Sverige med häpnad med sitt band Rolandz. Här berättar han om vägen till succé med bandet och om framgångarna i Melodifestivalen.

Robert Gustafsson och Anders Jansson: "Där finns Sveriges bästa publik"

10 år har det tagit för humorprofilerna att äntligen börja jobba tillsammans. Nu ska Robert Gustafsson och Anders Jansson ut på scenshow ihop. Om ett par veckor har hyllade "Oscarsrevyn", som redan gått för fulla hus i Stockholm, premiär på Lorensbergsteatern i Göteborg. Duon passar på att skämta både om Nyhetsmorgon, det politiska läget just nu och diskuterar huruvida Donald Trumps hår är äkta.

Marcus Oscarsson möter Robert Gustafsson efter parodin: "Din kanalje!"

Robert Gustafsson har i sin nya scenshow med Anders Jansson gjort en imitation på en av våra populära medarbetare, den politiska kommentatorn Marcus Oscarsson. Här möts profilerna och Robert Gustafsson berättar varför Marcus är så tacksam att imitera.

Time out gör comeback!

Sverige humorelit och sportprofiler drabbas samman när Time out kommer tillbaka.

"Årets sämsta svenska långfilm!"

Ronny Svensson totalsågar en ny komedi, Morran & Tobias - som en skänk från ovan. "Jag tycker det här är förfärligt."

Här är stjärnorna som besöker Hellenius hörna i höst

Ingemar Stenmark, Mia Skäringer, Leif GW Persson, Laleh och Miriam Bryant – det är bara några av gästerna som besöker David Hellenius i hans talkshow Hellenius hörna i höst.
Dessutom blir programmet dubbelt så långt.

Heta namn till Parlamentet

Snart drar en rykande färsk säsong av Parlamentet igång. Vi kommer återse många populära panelmedlemmar som Josephine Bornebusch och Johan Rheborg samt en ny lovande talang i form av Messiah Hallberg.