Sabina Ddumba

Medverkade 2012 i X Factor.

Medverkade 2012 i X Factor.

Sabina Ddumba framför ”Damn good woman”

”Damn good woman” är en hyllning till kvinnor och handlar om att det kan vara värt att gå igenom svåra saker. Sabina skrev låten i Los Angeles tillsammans med två andra tjejer och under den skrivande processen ville de bland annat skriva om känslan av att vara kvinna i rum bland män.

Sabina Ddumba om bakgrunden till nya låten: ”Det var en jobbig tid”

”Not too young”, ”Effortless” och populära tolkningar i programmet ”Så mycket bättre” – ja, Sabina Ddumba har skämt bort oss med hits och är nu tillbaka med ny musik. I kvällens program framförde hon ”Damn good woman” och vi tittade tillbaka på en imponerande karriär.

Sabina Ddumba om hur terapin har hjälpt henne som artist: ”Har en verktygslåda”

Mycket i Sabina Ddumbas framgångsrika karriär har sitt ursprung i Tensta Gospel-kören där hon började sjunga som 14-åring. Som 18-åring fick vi sen se Sabina på tv för första gången då hon medverkade i programmet ”X-factor”. Sedan dess har karriären bara pekat rakt uppåt. I kvällens program berättar hon bland annat hur terapin har hjälpt henne att utvecklas som artist och person.

Sabina Ddumba – "Blow my mind"

Sabina Ddumba släpper ny musik. Med nya låten "Blow my mind" vill hon peppa och inspirera unga att följa sina drömmar – och det gör hon tillsammans med en av världens största artister just nu inom afrobeat - Mr Eazi.

Sabina Ddumba - Small World

Talangfulla Sabina Ddumba framför låten Small World i kvällens föreställning av Sommarkrysset.

Sabina Ddumba - Manboy

Sabina Ddumba sjunger sin version av Eric Saades låt "Manboy" under Så mycket bättre 2017.

Sabina Ddumba sjöng i ett barnfängelse: "Jag blev helt golvad"

Ikväll är det Sabina Ddumbas dag i Så mycket bättre. Jesper Börjesson har träffat henne på jazzklubben Fasching där allt började. Hon berättar om uppväxten med pappa och sju syskon, det coolaste hon varit med om, och Jesper avslöjar vilken låt som får honom att köra för fort.

Sabina Ddumba till Så mycket bättre

”Kommer bjuda så mycket på mig själv som jag bara kan!” Sabina Ddumba, artisten bakom ”Not too young” blir den 6:e deltagaren i Så mycket bättre.