Extern länk
Början på sidans innehåll

Sabina Ddumba

Medverkade 2012 i X Factor.

Medverkade 2012 i X Factor.

Sabina Ddumba – Swishers

4 min 15 sek

Sabina är högaktuell med det andra albumet under hennes karriär. I fredags släpptes det av många efterlängtade albumet "The Forgotten Ones", som vi får ett smakprov på här under morgonen.

Sabina Ddumba framför ”Damn good woman”

4 min 24 sek

”Damn good woman” är en hyllning till kvinnor och handlar om att det kan vara värt att gå igenom svåra saker. Sabina skrev låten i Los Angeles tillsammans med två andra tjejer och under den skrivande processen ville de bland annat skriva om känslan av att vara kvinna i rum bland män.

Sabina Ddumba om bakgrunden till nya låten: ”Det var en jobbig tid”

13 min

”Not too young”, ”Effortless” och populära tolkningar i programmet ”Så mycket bättre” – ja, Sabina Ddumba har skämt bort oss med hits och är nu tillbaka med ny musik. I kvällens program framförde hon ”Damn good woman” och vi tittade tillbaka på en imponerande karriär.

Sabina Ddumba om hur terapin har hjälpt henne som artist: ”Har en verktygslåda”

3 min 4 sek

Mycket i Sabina Ddumbas framgångsrika karriär har sitt ursprung i Tensta Gospel-kören där hon började sjunga som 14-åring. Som 18-åring fick vi sen se Sabina på tv för första gången då hon medverkade i programmet ”X-factor”. Sedan dess har karriären bara pekat rakt uppåt. I kvällens program berättar hon bland annat hur terapin har hjälpt henne att utvecklas som artist och person.