Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer är en svensk sångare, låtskrivare och skådespelare. Hon har tävlat i Melodifestivalen flera gånger och varit programledare för samma program.

Här är nya talangjuryn: ”Äntligen några som kan någonting”

Underhållningsprogrammet Talang firar tio år på TV4 och genom åren har artister som Zara Larsson och Jon-Henrik Fjällgren stått som vinnare. Bianca Ingrosso och David Batra har suttit i juryn i flera säsonger och nu kan vi avslöja att
Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén blir de två som tilkommer som jurymedlemmar.

Ny stjärnspäckad jury i Talang 2021

Talang har under sina tio år på TV4 underhållit och samlat Sverige med uppseendeväckande framträdanden, imponerande talanger och berörande livsöden. Till kommande säsong kan TV4 idag avslöja att tittarna kommer få bekanta sig med en ny Talang-jury då Sarah Dawn Finer, Edward af Sillén, Bianca Ingrosso och David Batra är den nya kvartett som ska hitta Sveriges nästa stora underhållningsstjärna.

Sarah Dawn Finer berättar om mobbningen i skolan

Sarah Dawn Finer berättar om hur hon flyttades upp en klass i skolan och vilka negativa effekter det fick för henne. Hon kände sig utfryst och blev mobbad i flera år.

Renée bjuder in till klassfest – här är gästerna

Det blir en ny säsong av nostalgi, humor och skämskuddar när klassföreståndare och programledare Renée Nyberg samlar folkkära kändisar till Klassfesten på TV4. Denna gång är det bland annat Martin Stenmarck, Carola, Jan Björklund och Kristin Kaspersen som tar plats i skolbänken och tävlar om vem som minns mest av sin egen skoltid.

Tittarnas respons dundrade in

Positiva reaktionerna vällde in på sociala medier när Let’s dance i fredags gjorde ett helt unikt program. ”Toppenunderhållning! Ni är alla fantastiska som sprider glädje ut i landet!” skriver en person på sociala medier.

Håller Davids tes?

David Hellenius har en tes att om en tondöv person sjunger med en musikalisk person så blir det bättre. Håller den tesen när tondöva Özz Nûjen
sjunger tillsammans med en av Sveriges bästa sångerskor i Sarah Dawn Finer?

Tv-premiär i Sommarkrysset för Agnes nya låt

Stjärntätt när det var dags för säsongens sista Sommarkrysset. På scen stod Marina and the diamonds, Sarah Dawn Finer, Stiftelsen och Martin Stenmarck, Andreas Johnson och Anders Timell från Ladies Night. Och Agnes framförde sin nya låt.

TV4 satsar på Sommarkryssarna

Några av våra mest älskade kändisar delar en fin stund i TV4:s nästa stora nöjessatsning.