Extern länk
Början på sidans innehåll

Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer är en svensk sångare, låtskrivare och skådespelare. Hon har tävlat i Melodifestivalen flera gånger och varit programledare för samma program.Sarah Dawn Finer är en svensk sångare, låtskrivare och skådespelare...

Benjamin och Sarah Dawn Finer framför en otrolig duett som väcker känslor

När Sarah Dawn Finer kommer på besök hos Benjamin's så tar sångfågeln Benjamin Ingrosso självklart tillfället i akt och ber om att få sjunga en duett. Sarah tackar inte nej och tillsammans slår de sig ner för att sjunga hennes låt "Sagan om oss två". En otrolig tolkning av två otroliga artister.

Benjamins panik när han ser vilka som knackar på dörren

Mitt när Benjamin sitter och spånar raptexter med sina gäster så bankar det på dörren. Ingen har någon aning om vilka som våldgästar deras kväll, och när Benjamin öppnar dörren grips han av panik för en sekund. Vad gör de här? Och kan de bete sig inför hans gäster?

Maria Sur flydde kriget - får stående ovationer i Avicii Arena

Maria Sur har medverkat i ukrainska versionen av "The Voice". När kriget utbröt i Ukraina flydde Maria tillsammans med sin mamma till Polen och sedan till Sverige. Marias största intresse är musik och hon fick kontakt med Sarah Dawn Finer, som i sin tur förmedlade kontakten till Hela Sverige Skramlar. Här framför Maria Destiny's Childs låt "Survivor" i Avicii Arena.