Början på sidans innehåll

Shima Niavarani

Shima Niavarani är skådespelare och medverkar i humorserien Sjölyckan.

Shima Niavarani är skådespelare och medverkar i humorserien Sjölyckan.

Regnkaos drabbade Sjölyckan

Inspelningen av komediserien Sjölyckan drabbades av ett regnoväder som skapade stora problem när de somriga pressbilderna skulle tas. Här visar vi för första gången hur det såg ut bakom kulisserna.

Stjärnspäckad andra säsong av Enkelstöten

I andra säsongen av den hyllade kriminalkomedin Enkelstöten ansluter flera kända skådespelare och komiker vid sidan av huvudrollsinnehavarna Sissela Kyle och Lotta Tejle.

– Den fantastiska casten från förra säsongen blir om möjligt ännu bättre med dessa nya stjärnor. Deras medverkan, i kombination med vår älskade skådespelarduo samt ett lysande manus bäddar för ännu en succésäsong, säger Lisa Dahlberg, exekutiv producent för Enkelstöten på TV4 och C More.

Sommaren inte så kort för sensuella Isabella – Ledins musik blir film

1 min 50 sek

Musik alla känner igen och romantik alla vill ha. I inspelningen av romantiska komedi-musikalen ”En del av mitt hjärta” blandas Tomas Ledins vrålkända låtar med svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkermans huvudroll. TV4Nyheterna fick en unik titt in bakom kulisserna när scener spelades in på Thorskogs slott i Lilla Edets kommun i Västergötland.

Karaktärerna i Sjölyckan

30 sek

En familj, tre generationer – men bara ett sommarställe. Här är karaktärerna som du kommer få lära känna i nya relationskomedin Sjölyckan.

QX-galan: Känslosam hyllning till Richard Wolff

7 min 26 sek

Shima Niavarani leder galan och berättar rörande om hennes eget första möte med den bortgångne Wolff: "Han sa att han tänker på Piaf när han ser mig, för att jag också är en rännstensunge"