Simon Kachoa

Simon Kachoa från Västerås vägde mest av alla deltagare under sin medverkan i Biggest Loser. 84 kg lättare kammade han hem segern och tog även upp sin gamla hobby fotbollen som han var tvungen att sluta med på grund av övervikten under skolåren. I dag spelar Simon i division 4 och inte nog med det, han är även en av deltagarna i Let´s dance.

Simon Kachoa talar ut om sin knarkdom

2016 blev tidigare Biggest loser-vinnaren Simon Kachoa dömd för narkotikainnehav. Nu pratar han för första gången ut om domen.

Här är kändisarna som reser i nya När och fjärran

Camilla Läckberg och Simon Sköld åker på kärleksresa till Rio medan Hasse Aro och Thomas Bodström drar på crimetrip till England. Här är kändisarna som är med i nya När och fjärran. Inspelningen drar igång den 26 september.

Här är kändisarna som är "Jagare" i Tv-jakten Spring

I höstens tv-jakt "Spring!" tävlar svenska par (Springare) av jaktlystna kändispar (Jagarna). Jagarnas uppdrag är att smygfilma Springarna medans de utför uppdrag i Sverige. Här är listan på de bekräftade "Jagarna".

Allt går fel när Simon Kachoa ska brygga kaffe!

Det är fult att skratta åt andra men det är svårt att inte dra på smilbanden när missförstånden mellan Simon Kachoa och Kenza Zouiten haglar i Fångarna på fortet 2015.

ALLT går fel när Simon Kachoa ska brygga kaffe

Det är fult att skratta åt andra men det är svårt att inte dra på smilbanden när missförstånden mellan Simon Kachoa och Kenza Zouiten haglar i Fångarna på fortet 2015.

Andréa bjuder Simon Kachoa på dejt

För Andréa handlar Biggest loser om att våga ta tag i sitt liv, och som ett led i det bestämmer hon sig för att följa sitt hjärta och bjuda fjolårsvinnaren på dejt.

Simon Kachoa, Patrik Sjöberg och Gunhild Carling – dansmedley

De forna deltagarna Simon Kachoa (samba), Patrik Sjöberg (quickstep) och Gunhild Carling (quickstep) dansade en sista gång i finalen av Let’s dance 2014. Musik: Efter solsken (Panetoz), Lyckligare nu (Linnea Henriksson), 9 to 5 (Dolly Parton).

Hristos lurar Simon att äta chili

Simon Kachoa besöker slottet för att inspirera det gröna laget. Vad han inte väntat sig var Hristos sinne för bus.

Simons besök får Andréa att rodna

Mårten har bjudit in förra årets vinnare, Simon Kachoa, för att inspirera sitt lag. Och den som verkar mest inspirerad är Andréa.

Simon och Patrik blir sambos

När Simon tvingades lämna Let's dance hände något med Patrik. "Jag kände mig helt tom och frågade nästan direkt om Simon ville flytta in"

Alla Let's dance-paren – wienervals

Simon Kachoa och Elisabeth Novotny, Benjamin Wahlgren och Sigrid Bernson, Jasmine Kara och Stefano Oredei, Lotta Engberg och Alexander Svanberg, Patrik Sjöberg och Maria Bild, Kenza Zouiten och Calle Sterner sant Steffo Törnquist och Kristjan Lootus dansade alla wienervals som utslagsinslag i Let’s dance.

Let's talk del 5

I veckans Let's talk får Simon sin livs första blackout, Kenza oroar sig över hennes värkande rygg och Benjamin känner skyhöga krav inför sin vals. Häng med bakom kulisserna inför den femte fredagsfinalen av Let's dance.

Simon om blackouten

"Jag vet inte vad som hände, allt blev bara svart". Hör Simon berätta om sin livs första blackout och häng med bakom kulisserna under genrepet inför den femte fredagsfinalen av Let's dance.

Simon om tittarnas frågor

"Jag väljer bort att äta pizza eftersom jag tappar kontrollen". Hör Simon svara på tittarnas frågor i Let's dance.

Let's talk del 4

I veckans Let's talk ger vi dig den bästa uppladdningen inför kvällen. Benjamin delar med sig av sina framgångstips, Gunhild poängsätter sina kollegor och Kenza går till kiropraktorn för att få ordning på ryggen inför fjärde fredagsfinalen av Let's dance.