Början på sidans innehåll

Simon Lindström

Simon Lindström är årets ena Bachelor Sverige 2021. Simon kommer från Eskilstuna men bor i Stockholm. Han är en ambitiös kille som länge jobbat inom marknadsföring men driver nu ett eget företag. Han jobbar även extra som modell.

Simon Lindström är årets ena Bachelor Sverige 2021. Simon kommer från Eskilstuna men bor i Stockholm. Han är en ambitiös kille som länge jobbat inom marknadsföring men driver nu ett eget företag. Han jobbar även extra som modell.

Simons största rädsla

1 min 21 sek

Efter en olycka som drabbade familjen har Simon Lindström omvärderat vad som är viktigast i livet för honom.

"Vet inte om hon är här av rätt anledning"

1 min 15 sek

När Victoria Aguiluz kommer tillbaka till huset efter singeldejten med Simon Lindström blir hon utfrågad av de andra kvinnorna. Men vissa av dem gillar inte Victorias svar.

Favoriten får nobben - i intima stunden

1 min 20 sek

Det blir en lyckad dejt på tu man hand mellan Elvira Svensson och Simon Lindström och det slår gnistor mellan paret. Vid slutet av kvällen får Elvira en ros av Simon och sträcker sig fram för en kyss. Och får nobben.

Kärleksspion i Bachelor Sverige

2 min 9 sek

Omayda Arrospide är inne i Bachelor Sverige med ett hemligt uppdrag. Hon är Sebastian Martinssons bästa kompis och är där för att spionera och samla information om tjejerna.

Matilda Lindblom fick nobben i Bachelor - tillbaka i programmet

1 min 41 sek

Matilda Lindblom sökte till ungkarlen Niclas Lij i Bachelor Sverige 2017. Nu är Matilda tillbaka på grekiska ön Rhodos för att pröva lyckan i TV4-programmet. Hon överraskar Bachelor Simon Lindström med hemliga lappar för att få en dejt.

Simon Lindström - Bachelor Sverige 2021

4 min 22 sek

Årets säsong av Bachelor Sverige består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.

Simon Lindström, är 29 år och kommer från Eskilstuna men bor i Stockholm. Han är en ambitiös kille som länge jobbat inom marknadsföring men driver nu upp ett eget företag. Han jobbar även extra som modell. Nu drömmer han om den sista pusselbiten i livet. Läs mer och ansök på tv4.se/bachelor

Här är ungkarlarna i Bachelor Sverige 2021

Förra årets säsong av Bachelor Sverige ställdes in – men nu är det äntligen dags! Årets säsong består återigen av två killar som ska tävla om tjejernas uppmärksamhet: Simon Lindström och Sebastian Martinsson.