Början på sidans innehåll

Sofie Karlstad

Ålder: 21 Yrke:Lärare och travelinfluencer Stad: Mehamn, Norge

Ålder: 21 Yrke:Lärare och travelinfluencer Stad: Mehamn, Norge

Här får paren ensamtid med varandra

5 min 33 sek

Morgonen startar med ensamtid för Love Island Sveriges par. Några spekulerar i vilka som kommer till final. Andra bråkar om vilken hårfärg man har.

Här är Love Island Sveriges sista parindelning

7 min 9 sek

Det har blivit dags för den sista parindelningen innan finalen i Love Island Sverige. De par som står tillsammans efter indelningen är de som tävlar om att bli det ultimata kärleksparet.

Mathias: "Det har sårat mig som f*n"

2 min 1 sek

Sanningscykeln väckte liv i gamla känslor hos både Mathias Guss och Sofie Karlstad som senaste tiden haft en frostig relation. Kan det blir något mellan dem igen?

Här berättar de den glada nyheten för alla

2 min 11 sek

Victoria Eklund och Jacob Olsson är nu officiellt flickvän och pojkvän. Det enda som återstår är att berätta det för resten av deltagarna i Love Island Sverige.

Total lycka efter Malins överraskning

2 min 29 sek

Malin Stenbäck kommer för en gångs skull med en glad överraskning till deltagarna i Villan. Och det är ni tittare som sett till att en av de gamla deltagarna får en ny chans till kärlek i Love Island Sverige.

"Det känns som en vägg"

3 min 34 sek

Dennis Mlivic och Sofie Karlstad är tillsammans i Love Island Sverige. Men de båda har känt att det inte riktigt kommer att fungera.

Här medlar Victor i skitsnackshärvan

7 min 12 sek

Sofie Karlstad överhör ett samtal mellan Mathias Guss, Sandra Gonzalez och Johan Lundin som gör henne upprörd. Anledningen är att de pratar om henne.

Victor Hemby tar hand om situationen och agerar medlare.

Karin: "Jag vill ha det de har"

3 min 39 sek

Victor Hemby och Sofie Karlstad har blivit väldigt bra vänner inne i Villan. Och det är något som gör Karin Weinacht svartsjuk.