Början på sidans innehåll

Soraya Lavasani

Soraya Lavasani har jobbat för TV4Nyheterna runt om i landet och nu ser du henne i Nyhetsmorgon.

Soraya Lavasani har jobbat för TV4Nyheterna runt om i landet och nu ser du henne i Nyhetsmorgon.

Vi älskar Sorayas röv: ”Sluta kommentera och ät tårta istället”

4 min 8 sek

Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasanis bakdel har väckt känslor bland tittarna, i alla fall hos en. ”Någon har ansträngt sig så till den milda grad, köpt ett frimärke och gått till postlådan för att jag verkligen ska förstå”, säger Soraya om rumpbrevet som landat i hennes hem.

Svenskarnas kritik mot att kärnvapenavtalet inte signeras

1 min 20 sek

Den 22 januari i år trädde FN:s internationella avtal om kärnvapensförbud i kraft. Men trots att den svenska regeringen var med och tog fram avtalet är Sverige ett av de länderna som valt att inte skriva på. Generalsekreteraren Beatrice Fihn är på plats och berättar om det globala kärnvapensläget och ICAN (International Campaign to Abolish Nuclear Weapons).

Soraya: "Orolig att Ralph inte får vara med vid förlossningen"

2 min 34 sek

Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani ska inom kort föda sitt andra barn. Vi kommer alltid minnas att vårat andra barn föddes under coronakrisen säger Soraya, men hon är inte orolig för sin egen del, däremot kan restriktionerna på sjukhuset ställa till det för pappa Ralphs medverkan när det är dags att föda.

Trailer: Tillsammans mot cancer 2020

30 sek

Var med och stöd forskningen! Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden, är en av årets viktigaste galor och sänds live måndag 6 januari kl. 20.00 på TV4 Play och TV4. Galan leds av Soraya Lavasani och Bengt Magnusson.

Då sänds Tillsammans mot cancer 2020

Snart är det dags igen för en av årets viktigaste galor, Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden. Följ med på en kväll med musik, underhållning och starka berättelser och få en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.

Hur mycket tandkräm tar du? Här testas programledarna

3 min 4 sek

Det blir allt vanligare med hål i tänderna och munhälsan har koppling till andra vanliga sjukdomar som hjärt-och kärlsjukdomar. Hur mycket tandkräm man ska ha? Här testar Soraya och Jesper sina morgonkollegor Madeleine Westin, Rania Shemoun Olsson och Maria Söderfeldt.