Soraya Lavasani

Soraya Lavasani har jobbat för TV4Nyheterna runt om i landet och nu ser du henne i Nyhetsmorgon.

Soraya Lavasani har jobbat för TV4Nyheterna runt om i landet och nu ser du henne i Nyhetsmorgon.

Soraya: "Orolig att Ralph inte får vara med vid förlossningen"

Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani ska inom kort föda sitt andra barn. Vi kommer alltid minnas att vårat andra barn föddes under coronakrisen säger Soraya, men hon är inte orolig för sin egen del, däremot kan restriktionerna på sjukhuset ställa till det för pappa Ralphs medverkan när det är dags att föda.

Trailer: Tillsammans mot cancer 2020

Var med och stöd forskningen! Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden, är en av årets viktigaste galor och sänds live måndag 6 januari kl. 20.00 på TV4 Play och TV4. Galan leds av Soraya Lavasani och Bengt Magnusson.

Då sänds Tillsammans mot cancer 2020

Snart är det dags igen för en av årets viktigaste galor, Tillsammans mot cancer, i samarbete med Cancerfonden. Följ med på en kväll med musik, underhållning och starka berättelser och få en inblick i cancerforskningens utmaningar och framsteg.

Hur mycket tandkräm tar du? Här testas programledarna

Det blir allt vanligare med hål i tänderna och munhälsan har koppling till andra vanliga sjukdomar som hjärt-och kärlsjukdomar. Hur mycket tandkräm man ska ha? Här testar Soraya och Jesper sina morgonkollegor Madeleine Westin, Rania Shemoun Olsson och Maria Söderfeldt.

Soraya leder Cancergalan med Bengt: "Jag förlorade min mamma i cancer"

I kväll är det dags för årets cancergala i TV4, en livsviktig del i kampen mot cancern. Soraya Lavasani och Bengt Magnusson guidar oss igenom galan där vi möter folkkära artister, tar del av starka berättelser och får en inblick i forskarnas envisa arbete. Förberedelserna pågår redan och vi har nu med oss de båda programledarna.