Stephanie Harvey

26, Sundbyberg. Brevbärare. Stephanie är en tjej med väldigt mycket energi och en positiv syn på livet. Med sitt stora sinne för humor flirtar hon lätt in sig hos andra, något som kan vara en stor fördel i huset. Hon har jobbat som brevbärare i fem år och älskar sitt jobb. På fritiden går hon gärna på rave.

26, Sundbyberg. Brevbärare. Stephanie är en tjej med väldigt mycket energi och en positiv syn på livet. Med sitt stora sinne för humor flirtar hon lätt in sig hos andra, något som kan vara en stor fördel i huset. Hon har jobbat som brevbärare i fem år och älskar sitt jobb. På fritiden går hon gärna på rave.

Taskmaster del 8

Phil Wang ser till att hans enastående outfit lämnar alldeles för lite åt fantasin. Jessica Knappett visar stolt hur hon fullständigt behärskar ett barns slaginstrument och James Acasters dröm går i uppfyllelse.

Taskmaster del 7

Tävlingsledaren Greg Davies tvingar den här veckan de fem komikerna att känna sig festliga. Vilket resulterar i att Kerry Godliman använder ett dräneringsrör på ett annorlunda sätt. Gregs stövelslickare Alex bjuder på ganska intressant information.

Nyheterna 22.00 4 mars 2021

I kvällens sändning: Efter ökad smittspridning – ska mellanstadiet införa distansundervisning nu? • Ny asfalt på gatan och hopp om fred när påven besöker Irak • Globen finns kvar – Zara Larsson kör en global digital konsert på kvinnodagen

Bli vän med V75

Varje fredag får vi lära oss lite mer om allt som rör V75, samt de två- och fyrbenta profilerna som tävlar där.

V65 Direkt

Direktsänd V65-omgång. I programmet bjuds det på analyser och tips. Experterna går även igenom helgens V75-hästar.

Efter fem

Dagsfärsk aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer och nyhetsuppdateringar.

Malou efter tio

Malou von Sivers bjuder in gäster till långa intervjuer, nyfikna frågor och engagerande diskussioner. Varje dag har ett aktuellt huvudtema och programmen avhandlar allt från forskning av olika slag till relationer och livsöden.

Nyhetsmorgon 5 mars

Nyhetsmorgon fortsätter att rapportera om vansinnesdådet i Vetlanda. Marcus Oscarsson reder ut var riksdagspartierna står i kärnkraftsfrågan. Nyhetspanelen diskuterar veckans stora händelser och relationsakuten ger tips på hur man säger förlåt.

Talang - Syntolkad

Olidlig spänning och hård konkurrens väntar när det blivit dags för semifinal i Talang 2021. De tävlande har vässat sina nummer men frågan är om de lyckas imponera på juryn en andra gång? Vilka som tar sig vidare till final avgör ni där hemma.

Nardos och Simon bryter mot reglerna

PROGRAMINFORMATION
Under tisdagen annonserades det att det är parvecka och deltagarna ska bli ihopsatta med varandra. Nardos Alberto och Simon Ejdertoft blev ett av paren, vilket resulterade i både bråk och regelbrott.

The Drowning del 4

Sista delen. Jodie har äntligen fått tillbaka sin son, men återföreningen blir inte lika lycklig som hon hade hoppats. En stor chock väntar och snart får Jodie veta sanningen om vad som hände den där ödesdigra dagen då lille Tom försvann vid sjön.

The Drowning del 3

Jodie utför ett eget DNA-test på Daniel. Tillsammans gör de upp en plan om att fly landet, men först behöver de ett nytt pass. Jodie besöker den blåslagne Ade för att be om hjälp och när hon återvänder hem är Daniel försvunnen igen.

The Drowning del 2

Mark kräver att Jodie håller sig borta från Daniel, men hon bryter mot hans önskemål när Daniel hamnar i slagsmål på skolan. Ade har försatt sig i en farlig situation och spänningarna i familjen växer när Jodie känner sig motarbetad av sina närmaste.

The Drowning del 1

Seriestart. När Jodies fyraårige son försvinner under en picknick vid sjön antas han ha drunknat, men kroppen hittas aldrig. Nio år senare ser Jodie en pojke på väg till skolan och är övertygad om att det är hennes son, men ingen tror henne.

Världens bästa veterinär del 21

En vild ormvråk ställer Noel och hans team inför deras tuffaste utmaning någonsin. Vingen är bruten och med ett så pass tunt skelett kan allting hända. Senare kommer labradoren Charlie in för en armbågsoperation och nervositeten är stor.

MacGyver del 5

MacGyver och hans team står inför en tuff uppgift när de försöker hjälpa en gammal kollega få upprättelse. De bestämmer sig för att ompröva ett sedan länge avslutat fall men det enda de har att gå på är ett kryptiskt vykort.

Glamour del 62

Carter gör sig redo för en romantisk afton tillsammans med Zoe, Paris och Zende. Finn anklagar Liam för att spendera mer tid med Steffy än vad han gör med Hope och Thomas står inför ett tufft beslut gällande framtiden.