Sven-Bertil Taube

Sven-Bertil Taube

Sven-Bertil Taube är en skådespelare och sångare som bland annat tagit vidare sin pappa Evert Taubes arv med att förse oss med visor. Han är deltagare i Så mycket bättre.

Artiklar

Sven-Bertil Taubes medverkan i Så mycket bättre inställd

Sven-Bertil Taube presenterades tidigare i våras som en av deltagarna i årets jubileumssäsong av Så mycket bättre. Tyvärr blev Sven-Bertil sjuk med feber och...

Sven-Bertil Taube presenterades tidigare i våras som en av deltagarna i årets jubileumssäsong av Så mycket bättre. Tyvärr blev Sven-Bertil sjuk med feber och hosta dagarna innan han skulle åka till inspelningarna på Gotland och var därför tvungen att ställa in sin medverkan i årets säsong.

Förra veckan medverkade Sven-Berti Taube i Dramatens gästspel av föreställningen Påklädaren på Stora teatern i Göteborg. På vägen hem till London insjuknade han i en virusinfektion med feber och hosta som inte hann gå över till det att han skulle flyga till Gotland för inspelningarna av Så mycket bättre. I samråd med Sven-Bertils läkare bestämdes det att han inte kunde flyga till Sverige dagarna därpå och medverka på inspelningen.

- Det är jättetråkigt att Sven-Bertil inte kunde komma ner till Gotland och inspelningarna av Så mycket bättre. Artisterna såg också verkligen fram emot att få träffa honom. Nu hoppas vi självklart att Sven-Bertil frisknar till snabbt och snart är på benen igen, säger Martin Nygren, exekutiv producent för Så mycket bättre.

Så mycket bättre - andra sommaren sänds under hösten 2019.