Sylvia Vrethammar

Sylvia Vrethammar är en svensk sångerska. Sylvia skivdebuterade 1969. Hon är bland annat känd för låtar som Y viva España och Tycker om dig. 2012 medverkade hon i tredje säsongen av Så mycket bättre.

Sylvia Vrethammar är en svensk sångerska. Sylvia skivdebuterade 1969. Hon är bland annat känd för låtar som Y viva España och Tycker om dig. 2012 medverkade hon i tredje säsongen av Så mycket bättre.

Dani M - Trivialitet

Dani M sjunger sin version av Sylvia Vrethammars Trivialitet i Lyckliga gatan.

Sylvia Vrethammar om rapmusik

Kunskaperna om hiphop är ringa hos glamourdrottningen Sylvia Vrethammar. Och frågorna är många när Dani M besöker sångerskan i hennes hem i Tyskland.

Folkkära artister sjunger ledmotivet till Lyckliga gatan

Lyckliga gatan bjuder på unika musikaliska möten över generations- och genregränserna. Här sjunger Py Bäckman, Nordman, Louise Hoffsten, Owe Thörnqvist, Richard Herrey och Sylvia Vrethammar ledmotivet till programmet.

Sylvia Vrethammar - Step up

Sylvia Vrethammar bjuder på en tillbakalutat jazzig version av Darins låt Step up i Så mycket bättre.

Sylvia Vrethammar - Hej Monika

Sylvia Vrethammar gör ett minst sagt oväntat val ur Maja Ivarssons låtkatalog och sjunger sin jazziga tolkning av sommarplågan Hej Monika, som Maja var med och skrev under pseudonymen Nancy Blonde.

Amanda Fondell klar för Melodifestivalen

Melodifestivalens startfält är klart och bland bidragen återfinns många artister välkända från TV4:s program. Bland andra kan du se fram emot att njuta av Amanda Fondell, vinnare av Idol 2011.

Sylvia och Miss Li hade änglavakt

Exklusivt extramaterial från Så mycket bättre: Sylvia Vrethammar berättar om hur hon hade änglavakt i samband med en bilolycka. Det visar sig att även Miss Li nyligen klarat sig helskinnad ur en dramatisk krock.

Snustillverkning under Magnus Ugglas dag i Så mycket bättre

Magnus Uggla har arrangerat snustillverkning som eftermiddagsaktivitet under sin dag i Så mycket bättre. Det blir vilda experiment med olika smaker - och Sylvia Vrethammar provar för första gången i sitt liv att lägga in en prilla, något som gör de erfarna snusarna Magnus och Pugh ganska oroliga.

Bakdags med Magnus Uggla

Magnus Ugglas första aktivitet blir oväntat nog bakning. Gottegrisarna Maja Ivarsson och Olle Ljungström verkar finna sig väl till rätta medan Pugh Rogefeldt är något skeptisk.

Miss Li ordnar introtävling i fårhagen

Miss Lis eftermiddagsaktivitet i Så mycket bättre blir en picknick i en närbelägen fårhage där det vankas fika och introtävling. "Jag tror det hade varit bättre att göra det när vi hade fått smaka lite starkt", konstaterar Magnus Uggla. På gitarr: Så mycket bättre-bandets kapellmästare Stefan Olsson.

Linda om sin sviktande självkänsla

"Det är som att jag har en liten fristad på scenen", säger Linda Carlsson, Miss Li, när hon berättar om hur det ändå döljs en stundtals sviktande självkänsla bakom de musikaliska framgångarna.

Sylvia Vrethammar - Oh boy

Sylvia Vrethammar framför sin jazziga version av Miss Lis låt Oh boy i tredje avsnittet av Så mycket bättre.

Sylvia Vrethammar - Du sköna värld

Sylvia Vrethammar sjunger en stämningsfull version av Olle Ljungströms låt Du sköna värld i andra avsnittet av Så mycket bättre.