Thomas Di Leva

Thomas Di Leva, ursprungligen Magnusson, född 1963 i Gävle, är en svensk sångare, låtskrivare och skådespelare. Di Leva har medverkat i många av TV4:s program, bland annat Nyhetsmorgon, Lotta på Liseberg och Så mycket bättre.

Di Leva om Bowie-showen: ”Är lite som Batman”

Tanken var tio hyllningskonserter, nu är antalet snart över 70. En succé som Thomas Di Leva inte var beredd på. Biljetterna fortsätter att gå åt i rasande fart när Thomas Di Leva tolkar sin hjälte David Bowie

Nu blir det Så mycket bättre igen

Sju artister, sju människoöden, 42 låtar. Det har blivit dags för den tredje säsongen av succéprogrammet Så mycket bättre.

Thomas Di Leva och Shirley Clamp underhåller på julafton

"Det är kallt här ute och varmt där inne", sjunger Thomas Di Leva på julkonserten O, Helga Natt som visas i TV4 på julafton. Han får sällskap av Shirley Clamp och den svenska stjärntenoren Lars Cleveman. Tjuvkika i klippet ovan.

Di Levas oanade fotbollsintresse

Under Christer Sandelins lunch diskuterades givetvis ett av popprinsens favoritämnen - fotboll. Något oväntat gav sig även Thomas Di Leva in i diskussionen.

Tittarnas dom: Di Leva kung med Kungarna från Broadway

Plura visste inte hur han skulle reagera om någon artist skulle göra en dålig tolkning. Men de tankarna behövde aldrig realiseras.
Enligt omröstningen här på sidan gillades Di Levas tolkning bäst.

Berghagen om Di Levas tolkning: "Helt otroligt"

Här kan inte Lasse Berghagen hålla tillbaka tårarna efter att Thomas Di Leva tolkat Berghagens låt, Sträck ut din hand.
- Helt otroligt, säger Berghagen i gråt under premiärprogrammet av Så mycket bättre.