Titiyo Jah

Titiyo Jah är en svensk pop- och soulsångerska som vunnit ett flertal grammisar. Hon är en av artisterna som är med i Så mycket bättre 2013.

Titiyo Jah är en svensk pop- och soulsångerska som vunnit ett flertal grammisar. Hon är en av artisterna som är med i Så mycket bättre 2013.

Titiyo - Soptippsvärld

Titiyo tolkar Petter och Freddie Wadlings låt "Soptippsvärld" i Så mycket bättre 2019.

Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot i Så mycket bättre - andra sommaren

Nu släpper vi tre ytterligare namn till jubileumssäsongen av Så mycket bättre. Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot Lundberg är redo att återvända till Gotland i sommar för att ännu en gång tolka andra artisters hyllade låtar. Vi kommer även möta Petter, Magnus Uggla, Miss Li, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup.

Här är artisterna som gästar Sommarkrysset 2014

Ebbot Lundberg, Charlotte Perrelli, Lisa Stansfield, Yohio, Martin Stenmarck, Nisse Hellberg, Ace Wilder och Stefan Sundström är bara några av de artister som förgyller lördagarna med Sommarkrysset i TV4 i sommar.

Titiyo Jah - I Need You Now

Titiyo Jah framför sin egen version av Agnes Carlssons I Need You Now i Så mycket bättre 2013.

Ulfs påklädda morgonrutin

Titiyo chokas över Ulfs ålder, men den är inget som stoppar Livet är en fest-sångaren från att börja morgonen med ett gäng armhävningar.

Skål för Titiyos morfar

Titiyos lunch i Så mycket bättre inleds med en skål för hennes nyligen bortgångna morfar - med världens gladaste drink i glasen.

Trailer för Så mycket bättre 2013

Så mycket bättre har säsongsstart 26 oktober 20.00 i TV4. Årets artister är Agnes Carlsson, Bo Kasper Sundström, Lill Lindfors, Ken Ring, Ebbot Lundberg, Ulf Dageby och Titiyo Jah.