Masterclass - Tom Sjöstedt bjuder oss på en fantastiska lamkotletter
2 min 58 sek
I Tom Sjöstedts första masterclass imponerar han stort på mästerkockarna med sina kunskaper i köket.
I Tom Sjöstedts första masterclass imponerar han stort på mästerkockarna med sina kunskaper i köket.
Tom Sjöstedt är på besök i Decenniets mästerkock och ger deltagarna lite tips och inspiration.
I Kökets middag bjuder Tom Sjöstedt på en riktig klassiker: Pannbiff med löksky och mosad potatis.
I Kökets middag lagar Tom Sjöstedt frittata med färskpotatis och chorizo. Till det serverar han tomatsallad och vitlöksyoghurt.
Tom Sjöstedt lagar ryggbiff med knippmorötter och brynt smör i Kökets middag.
I dag bjuder Tom Sjöstedt på röda görnskar med chorizo och cous cous.
Tom Sjöstedt lagar en smarrig laxpasta med grädde och ärtor.
Tom Sjöstedt bjuder på en restaurangklassiker - oxkinder tillagade och serverade på bästa sätt.
Krispig frasig fisk med perfekt rostad potatis, läcker hemgjord remouladsås och friska ärtor. Det är vad som står på menyn när Tom Sjöstedt bjuder på middag i Mitt kök.
Falukorv med pocherat ägg och picklad rödlök signerat Tom Sjöstedt.
Tom Sjöstedt bjuder på en god "säsongslasagne" med butternutpumpa och salvia.
Tom Sjöstedt lagar krämig jordärtskockssoppa med broccoli och lagrad prästost.
Tom Sjöstedt tillagar en god soppa till kräftskivan.
Tom Sjöstedt tillagar saftiga cheeseburgers, perfekta för sommargrillandet.
Hur man grillar fläskkarré och hur ska den smaksättas för godast smak, det visar Tom Sjöstedt oss i morgonens Mitt kök.
Tom Sjöstedt lagar krämig pasta med sidfläsk och spenat.
En maträtt som nästan lagar sig själv – det är vad Tom Sjöstedt bjuder på när han lagar lax i ugn med kvisttomater och en vispad basilikakräm.
Kocken och krögaren Tom Sjöstedt visar hur ni själva enkelt kan blanda en dijonmajonäs! Perfekt till dagens rätt - panerad torsk med snabbkokta grönsaker.
Middagstips: Tom Sjöstedt använder grönkål och gruyèreost för att göra en utsökt pasta.
Påsken står för dörren och vad passar inte bättre än just hel kyckling?
Tom Sjöstedt visar hur man gör för att den skall lagas snabbare i ugnen och till kycklingen blir det rosmarin!
Tom Sjöstedt bjuder på snabbhalstrad lax serveras med kokt palsternacka, brynt sojasmör och avokadokräm.
Kryddiga fläskfärsbullar som kokas i en tomatsås och serveras på rostat bröd – det är vad Tom Sjöstedt bjuder tittarna på i det här avsnittet av Mitt kök.
Tom Sjöstedt kokar god pasta i Mitt kök och serverar med en underbar svampsås. Goda smaker och intressanta tips när Tom står vid spisen!
Tom Sjöstedt bjuder på sin favoritkorv i Mitt kök denna morgonen. Kocken lagar chorizo tillsammans med gnocchi och salvia - otroligt gott!
Tom Sjöstedt tar fram alla favoriterna i morgonens Mitt kök. Han lagar perfekt stekt kyckling med världens godaste sås - brynt smör med hasselnötter!
Hur man steker fläskfilé till perfektion och hur det blir färska örter till en
len och smakrik sås - det visar Tom Sjöstedt i Mitt kök.
Med enkla medel och rätt teknik bjuder Tom på nudelwok med goda grönsaker och spännande sås!
Tom Sjöstedt lagar kryddiga köttbullar med cous cous.
Tom Sjöstedt lagar kycklinglår med ungsrostad spetskål och äpple.
Tom Sjöstedt bjuder på glaserade rödbetor med torsk och pepparrot.